- IMKB

- 54.917
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3205
- Altın

- 623,25
- Ankara : 11 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 12 °C
''Arkadaşımın arkasından iş çevirmem''

Galatasaray’ın dünya çapında bir hocası var. Fatih Terim’in yerinde asla gözüm yok.
Burada çok mutluydum ama şu anda başka bir görevim var. Geri dönmek için Terim’in arkasından iş çevirmem. Bu çok büyük bir skandal olur.
Bizim ne kadar yakın arkadaş olduğunmuzu bilseler benim asla böyle bir şey yapmayacağımı bilirler. Ben bunu Fatih Terim’e de söyledim.
GALATASARAY’ın önceki akşam Kayserispor’u 1-0 yendiği maçı tribünden izleyenler arasında tanıdık bir isim vardı. Sessiz sedasız İstanbul’a gelip tribündeki yerini alan o isim sarı kırmızılı takımı 2005-2007 yılları arasında çalıştırıp, şampiyon yapan (2005-2006) Erik Gerets’ten başkası değildi. Fas Milli Takımı’nı çalıştıran Belçikalı teknik adamı, tribünde görenler hemen yakıştırmayı yaptı;
- Gerets kafayı karıştırdı. Terim’in yerine mi geliyor?
Çok büyük bir skandal olur
Bu iddialar belli ki, Erik Gerets’i bir hayli üzmüş:
- Burada mutluydum ama şu anda bir görevim var. Fas Milli Takımı’nın hocasıyım ve Amrabat’ı izlemeye geldim. En iyi arkadaşımın arkasından iş çevirmem!
Belçikalı teknik adam, çıkarılan söylentilere tepki gösterdi: - Sadece bir şey için buradayım. O da Fas Milli Takımı’nda yer alan bir oyuncu olan Amrabat’ı izlemek. G.Saray’a yeniden teknik direktör olacağıma dair bazı iddialar var. Bunların doğru olmadığını söylemek istiyorum.
Burada çok mutluydum ama şu anda başka bir görevim var. Fas Milli Takımı’nın teknik direktörüyüm. G.Saray’ın başında dünya çapında bir teknik direktör var ve o benim de çok iyi arkadaşım. Burada yeniden teknik direktör olmak için onun arkasindan iş çevirmem. Bu çok büyük bir skandal olur.
Galatasaray’a olan sevgim sürecek
Bizim ne kadar yakın arkadaş olduğunmuzu bilseler benim asla böyle bir şey yapmayacağımı bilirler. Ben bunu Fatih Terim’e de söyledim. Kendisi de bana ‘Bunu bana söylemene gerek yok. Biz zaten arkadaşız’ dedi. G.Saray’ın bir sonraki teknik direktörü ben olmayacağım. Ömrümün kalan bölümünde G.Saray sevgim devam edecek. (Hürriyet)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.