• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Arkadaşlarına gasp tuzağı kurdu

Arkadaşlarına gasp tuzağı kurdu
İzmir'de bir genç arkadaşlarını gezme bahanesiyle ara sokaklara götürüp gasp ettirdi.
03 Eylül 2010 / 12:18

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde Serkan Bilerce, yanında para ve cep telefonu bulunan üç arkadaşını gezme bahanesiyle ara sokaklara götürdükten sonra, önceden anlaştığı Ö.U. ve A.U.'ya gasp yaptırdı. İnandırıcı olması için de suç ortaklarına kendisini dövdürten Serkan Bilerce'nin oyunu, karakolda çelişkili ifade vermesiyle çözüldü.

Olay, geçen çarşamba günü saat 22.30 sırasında meydana geldi. Çiğli'deki halk konserine arkadaşları 15 yaşındaki Ç.O.S., 17 yaşındaki G.Ö. ve aynı yaştaki Y.E. ile giden 18 yaşındaki Serkan Bilerce, dönüş sırasında yollarını kesen iki kişi tarafından bıçakla tehdit edilip dövülerek cep telefonlarının, paralarının gasp edildiğini söyleyerek polise başvurdu.

YALAN ORTAYA ÇIKTI
Olayla ilgili Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları araştırma sırasında kollarında kanlı kesik izleri de olan Bilerce'nin davranışlarından şüphelenerek ikinci kez ifadesine başvuruldu. Ekiplerin ısrarlı soruları sonrasında ise Serkan Bilerce arkadaşlarına kurduğu gasp tuzağını itiraf etti.

Polisin soruşturması sonrasında, hırsızlık suçundan kaydı bulunan Bilerce'nin yanında cep telefonu ve parası olan üç arkadaşını konser sonrasında dolaşma bahanesiyle karanlık bölgeye götürdüğü bu sırada da önceden anlaştığı iki arkadaşına kendilerini gasp ettirdiği belirlendi. Gasp sırasında anlaştığı şüpheliler 16 yaşındaki A.U. ve aynı yaştaki Ö.U.'nun da kendisini dövmesini sağladığı Bilerce'nin, gasp olayının ardından kollarını plan doğrultusunda cam parçasıyla kestiği de ortaya çıktı.

Olaydan sonra suç ortaklarından cep telefonunu geri aldığını da öğrenilen Serkan Bilerce işlemlerin ardından Gasp Büro Amirliği ekiplerince, yaşı küçük olan diğer şüpheliler A.U. ve Ö.U. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince adliyeye sevk edildi. Bilerce tutuklanırken yaşı küçük olan iki şüpheli serbest bırakıldı.
 

Etiketler: İzmir, Taraf, Çiğli
404
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim