Artık Motorsiklets.com Var

Artık Motorsiklets.com Var

Türkiye de de artık takım elbiseli motorcular görürseniz şaşırmayın..

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Mayıs 2014 te trafikte ki araçların %15,1 ini motosikletler oluşturuyor. Nisan ayı verilerine göre motosiklet kullanım oranının %11 arttığı belirtiliyor. 1 ay gibi kısa bir sürede %11’lik artış çok büyük bir oran. Bu artık özellikle büyük şehirlerde trafiğin çileye dönmesinin ve takım elbiseli çalışan kesimin bile şehir içi ulaşımda saatlerini trafikte geçirmemek adına motosiklete yoğun bir talep gösterdiğinin bir kanıtı. Artık Türkiye de de aynı komşumuz Yunanistan da ya da sıcak iklimi ve yoğun motor trafiğiyle dikkat çeken İtalya da olduğu gibi trafikte takım elbiseli kullanıcılar göreceğimiz kesin.

Rakamlarla Motosiklet..

İstatistik kurumunda motosikletle ilgili ilk veri 1979 yılına ait. Trafikteki motor sayısı o yıllarda 120.378 iken 2000 yılında 1.000.000 bandını aşarak günümüzde (2013 verilerine göre) 2.722.826 ya ulaşmış. Bu rakamın sadece 28.396 adedi ticari ve resmi kullanım olarak kayıtlı olup 2.694.443 tanesi özel kullanım motorlardır. Yunanistan da 2013 verilerine göre 1.499.000 motor trafikte kayıtlıyken bu rakam İtalya da 8.855.000 Türkiye de ise 2.390.000.

Ve artık Motorsiklets.com Var

Trafikte seyreden bu kadar motosiklet varken sürücülerinin de doğal olarak çeşitli ihtiyaçları olacaktır. Hızla artan internet kullanımı ve e-ticaret sektöründe ki alıcılara motosiklet sektöründe ki ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede tek bir sayfadan zahmetsizce hızlı ve güvenilir  şekilde ulaştırılmasını hedefleyen motorsiklets.com ; bisiklets.com’dan sonra karşımızda. Stok ve işletme maliyetlerini ortadan kaldırarak fiyat-performans dengesini iyi kurup tüm yaş gruplarına ve özellikle bayan kullanıcılara yönelik her ürünü bulamama sorununa son vererek piyasaya hızlıca giren motosiklets.com  açılışa özel yaptığı kampanyalar ve indirimlerle göz dolduruyor  takip edilmeye değer hareketler yapıyor.

Sektöre güzel ve taze bir soluk katan motosiklets.com’a hoş geldin diyor ve başarılı olacağından emin olduğumuz bu güzel oluşuma kattığı renkten ötürü teşekkür ediyoruz.