Artistik jimnastikte Bolunun parlayan yıldızları belli oldu

Artistik jimnastikte Bolunun parlayan yıldızları belli oldu

Bolu'da düzenlenen Artistik Jimnastik Okullararası Türkiye Birinciliği Yarışması tamamlandı. Yarışmaya Bolulu sporcular damgasını vurdu.Minik, Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde 290 kız, 140 erkek sporcunun katıldığı yarışmada...

Bolu'da düzenlenen Artistik Jimnastik Okullararası Türkiye Birinciliği Yarışması tamamlandı. Yarışmaya Bolulu sporcular damgasını vurdu.

Minik, Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde 290 kız, 140 erkek sporcunun katıldığı yarışmada Bolulu sporcular rakipleri ile kıyasıya mücadele ettiler. Üç gün süren yarışmalar sonrasında ise sporcular farklı kategorilerde yarışarak başarılara imza attılar.

Yapılan yarışmalar sonunda Küçük Erkekler'de Bolu Sakarya İlköğretim Okulu öğrencisi Bora Tarhan ikinci, Bolu 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Baha Çağlayan ise üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde Bolu Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Doğukan Akın ikinci, Bolu Kültür Ortaokulu öğrencisi Emre Öztekin üçüncü oldu. Yıldız Erkekler Takım yarışlarında ise Gazi Paşa Ortaokulu Türkiye ikincisi oldu.

Genç erkeklerde Bolu Anadolu Lisesi'nden Mustafa Arca ikinci, Bolu Endüstri Meslek Lisesi'nden Ali Murat Gürer beşinci ve Bolu Anadolu Lisesi'nden Sercan Demir ise altıncı oldu.

290 minik kız sporcunun mücadele ettiği yarışlarda da büyük heyecan yaşandı. Yıldız kızlarda Bolu Sakarya Ortaokulu öğrencisi Enfal Keskin ikinci olurken, Yıldız Bayanlar Takım yarışlarında ise Gazi Paşa Ortaokulu Türkiye ikincisi oldu.

Genç kızların mücadelesinde ise Bolu Mehmet Emine Baysal Lisesi öğrencisi Büşra Canatan dördüncü oldu.

CİHAN