Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ulaşım sorunu masaya yatırıldı

Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ulaşım sorunu masaya yatırıldı

Mardin'de Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ulaşım sorununun çözümü için Büyükşehir Belediyesi yöneticileri öğrenci ve şoförlerle bir araya geldi.Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Mehmet Ata Altun ile Basın...

Mardin'de Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ulaşım sorununun çözümü için Büyükşehir Belediyesi yöneticileri öğrenci ve şoförlerle bir araya geldi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Mehmet Ata Altun ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyfettin Yavuz, Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin şehiriçi minibüslerine ilişkin vermiş oldukları şikayet dilekçesi üzerine öğrenci ve şoförlerle Büyük şehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. S.S. 11 nolu şehir içi minibüsçüler ve şehir içi halk otobüsleri kooperatif temsilcilerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin hazır bulunduğu toplantıda; şehir içi otobüslerinin öğrencilere yönelik farklı ücret uygulamaları, ulaşımda yaşanan aktarma, minibüslerin gereğinden fazla müşteri alması, engelliler ve basın çalışanları için ücret tarifesi gibi konular görüşüldü.

Yapılan görüşmenin ardında şoförler ve minibüsçüler tartışma konuları üzerine gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

CİHAN