Aşırı hız kaza getirdi

Aşırı hız kaza getirdi

İzmir'de aşırı hız sonucu virajı alamayan araç direğe çarptı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, aşırı hız sonucu virajı alamayan panelvan tipi araç, elektrik direğine çarparak takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü Fahri Gökçekaya (36) araç içinde sıkıştı. Gökçekaya'ya ilk müdahaleyi yoldan geçen bir doktor yaptı. Gökçekaya, sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Kaza, Anadolu Caddesi Çanakkale yolu üzerinde meydana geldi. Fahri Gökçekaya, 35 PKZ 83 plakalı otomobili ile evine giderken virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak takla attı. Ağır yaralanan araç sürücüsü Gökçekaya araç içinde sıkıştı. Kurtarma ekipleri gelinceye kadar Gökçekaya'ya yoldan geçen bir doktor müdahale etti. Ters dönmüş araca giren doktor, Gökçekaya'yı kurtarmak için kalp masajı yaptı.

Bir süre sonra olay yerine ulaşan AKS ekipleri sürücüyü araçtan çıkardı. Ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen Gökçekaya yolda yaşamını yitirdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.