"Aşk Nerede" Filminin Antalya Galası Yapıldı

"Aşk Nerede" Filminin Antalya Galası Yapıldı

Galaya filmin senaristi ve yönetmeni Semra Dündar ile oyunculardan Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya katıldı

ANTALYA (AA) - Çekimleri Antalya'da yapılan Semra Dündar'ın yönettiği, başrolünde Ayça Erturan ve Faik Ergin'in oynadığı "Aşk Nerede" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen galaya, Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya ile senarist ve yönetmen Semra Dündar katıldı. Gala öncesi oyuncular sinemaseverlere imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yönetmen Dündar, burada yaptığı konuşmada, 25 Eylül'de vizyona girecek film için güzel eleştiriler aldıklarını söyledi. Romantik komedi tadında güzel bir film çektiklerini söyleyen Dündar, "Antalya'da olmaktan çok mutluyuz. Filmi Antalya'da çekmeye karar verdikten sonra buraya çok fazla geldik. Filmi seyirciye daha güzel nasıl gösterebilirim diye bütün Antalya'yı karış karış gezdim" dedi

Dündar, filmde bir taksicinin kariyerli genç bir kıza aşık olmasıyla aralarında geçen ilişkinin anlatıldığını ifade ederek, seyircinin beğeneceğini düşündükleri güzel bir film çektiklerini kaydetti.

Oyuncu Ayça Erturan da Antalya'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Erturan, "Size ait bir filmi size getirdik. Türkiye çapında izleyen seyirciden daha fazla haz alacağınızı düşünüyorum. Filmde Antalya'da yaşadığınız sıkıntılar üzerine yapılmış çok güzel şakalar var. Bu filmi izlerken kendinizden bir şeyler bulacaksınız" diye konuştu. 

Faik Ergin ise filmde Antalyalı bir taksiciyi oynadığını ve film için çok emek harcadıklarını kaydetti.

- "Aşk Nerede" filmi

Ayça Erturan, Faik Ergin, Kadir Çöpdemir, Oya Aydoğan, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya gibi isimlerin oynadığı "Aşk Nerede", romantik komedi tarzında bir film.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın yaptığı film, aşka ve ilişkilere bir kadın yönetmenin penceresinden bakıyor. Film, evlenmek ve aile kurmak isteyen ama kendisine uygun bir koca adayı bulamamış bir kadın ile yakışıklı bir taksi şoförü arasındaki aşkı anlatıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı