Aşk Zamanı yarın başlıyor !

Aşk Zamanı yarın başlıyor !

Aşk Zamanı, romantik komedi tadındaki hikâyesiyle fark yaratacak.

Kabadayılık’tan emekli bir “baba” ve kızlarının komik, aşk dolu hikâyesi “Aşk Zamanı” ilk bölümüyle yarın (2 Temmuz Perşembe) 21.15’te atv’de…

Türkiye’nin sayılı kabadayılarından olan Orhan (Yavuz Bingöl), emekli kabadayı olmayı, en önemlisi de işleri nedeniyle hep uzak kaldığı kızlarını sahiplenerek baba olmayı nasıl başaracak? Beş kızı olan bir kabadayı, emekli olup sakin bir yaşamı seçebilir mi? Orhan, yeni hayatına uyum sağlayabilecek mi? Bu sorular Aşk Zamanı’nda yanıt bulacak.

Yapımcılığını MEDYALAB’ın üstlendiği, başrollerini Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Bekir Aksoy, Burcu Binici ve Nihan Balyalı’nın paylaştığı dizi Aşk Zamanı, ilk bölümüyle yarın 21.15’te atv’de…

Aşk Zamanı’nda Kim Kimdir?

ORHAN (YAVUZ BİNGÖL)

Yeraltı dünyasının namlı kabadayılarından biri. Acımasızlığıyla suç âlemine korku salmış olmasına rağmen, kızlarına bir türlü söz geçiremez. Orhan, kabadayılığı bırakıp ufak ve huzurlu bir kasabaya yerleşmeye karar verir.

REYHAN (DENİZ UĞUR)

Kasabanın güzeller güzeli Belediye Başkanı… Akıllı. Lise mezunu olmasına rağmen üniversite okumuş kadar bilgili; hayatı boyunca kasabasından başka yerde yaşamamasına rağmen bütün dünyayı gezmiş kadar kültürlü.

FİKRET (ALİ ERSAN DURU)

Orhan’ın baş düşmanı Yahya’nın adamı… Anne babasını ufak yaşta kaybetmiş. Doğma büyüme bu kasabadan olmasına rağmen on sekiz yaşını doldurur doldurmaz İstanbul’a gitmiş, pis işlere bulaşmış.

SEMA (BURCU BİNİCİ)

Kızların en büyüğü… Kendine güvenen, akıllı, ayakları yere sağlam basan, mantıklı bir kız…

TEKİN (BEKİR AKSOY)

İlçenin emniyet amirlerinden… Organize Suçlarla Mücadele şubesinde çalışırken yıllarca Orhan’ın peşinden koşmuş; bir türlü içeri atamamış.

EDA (NİHAN BALYALI)

Girişken, cilveli, konuşkan, hamarat, romantik… Tam bir ev kızı…

DERYA (MÜGE BAYRAMOĞLU)

Atılgan, maceracı, deli dolu, kavgacı… Erkek çocukları gibi dağda tepede dolaşmaya bayılıyor.

AZRA (BÜŞRA AYAYDIN)

Liseye gidiyor. Güzel olduğunu farkında, kendini beğenmiş…

CEYDA (RÜYA GÖNDEREN)

Babasının gözdesi… Tam bir akıllı bıdık… Ablalarına akıl veriyor.

Etiketler atv aşk zamanı