- IMKB

- 54.917
- Dolar

- 1,8458
- Euro

- 2,3144
- Altın

- 623,25
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 13 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 10 °C
Aşka şapka çıkartıyorlar

Arel Üniversitesi Moda Tekstil Bölümü Öğrencileri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşka şapka çıkartıyorlar. Farklı konsept ve farklı malzemeden yola çıkan öğrenciler AŞK'ı kendi düş güçleri ile yorumladılar.
Kimi telefondan yola çıktı, kimisi sadece bir kare prizmadan. Kimi çıldırıp huniyi giydi, kimi düşünce gücünü kullandı. Ama hepsi yine aşkın bilinmez ve bir o kadar en bildik sinerjisini gözler önüne "KENDİLERİNCE GENÇ BAKIŞ" ile serdi.
Arel Üniversitesi Moda Tekstil Bölüm Başkanı Ceyhun Berkol Sevgililer Günü’nde Cevahir Alışveriş Merkezi’nde izleyici karşısına çıkacak özel defilelerini şöyle anlattı:“ Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığımız bu defilede 60 tamamen özgün tasarım yer alacak. Temamız “aşk.” Son sınıf öğrencilerimizin tasarımları podyumda olacak. İstanbul Cevahir AVM’de düzenlenecek, aylar süren bir çalışma sonrası hazırlanan defilemiz ücretsiz olarak sergilenecek.”
14 ŞUBAT 2012 SALI
İSTANBUL CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ
ZEMİN KAT-AKTİVİTE ALANI
SAAT 17.00
ŞAPKA DEFİLESİ
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi














































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.