Aslı Enver boşandı !

Aslı Enver boşandı !

3 yıl önce evlenen Aslı Enver ile Birkan Sokullu ayrılık kararı aldı..

Üç yıl önce nikah masasına oturan Aslı Enver ve Birkan Sokullu, önceki gün tek celsede boşandı. Enver’in avukatı, yaptığı açıklamada “Böylesinin kendileri için daha iyi olduğuna karar verdiler” dedi. Aslı Enver’in bir süre önce Küçükçekmece Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla açtığı boşanma davası sonuçlandı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Enver’in “şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliğin temelden sarsıldığı, ayrıca son dönemde karşılıklı fikir uyuşmazlığı yaşadıkları” gerekesiyle açtığı dava, önceki gün karara bağlandı.

3-525.jpg

Duruşmada söz alan Aslı Enver, boşanma konusunda anlaştıklarını ve birbirlerinden herhangi bir tazminat, nafaka ya da mal rejimine dayalı menkul ve gayrimenkul taleplerinin olmadığını belirtti. Avukat tutmayan ve duruşmaya yalnız gelen Sokullu da Enver ile anlaştıklarını ifade etti.

2-946.jpg

Mahkeme hakimi son söz olarak taraflara “Boşanmakta kararlı mısınız?” diye sordu. Aslı Enver ve Birkan Sokullu’nun boşanmak istediklerini tekrarlaması üzerine mahkeme anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

1-20150828120905.jpg

İki ünlü oyuncu konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ederken, açıklama Aslı Enver’in avukatı Bahar Varol Tüfekçioğlu’ndan geldi: “Davayı birlikte açtık. Taraflar arasında ortak bir anlaşmazlık yok. Anlaşmalı boşanma, her iki tarafın da ortak verdiği bir karar. Böylesinin kendileri için daha iyi olduğunu düşündüklerinden boşanma kararı aldılar.”

Aslı Enver ile Birkan Sokullu, 2012 yılında Bahçeköy Event Garden’da evlenmiş, düğün sonrası da balayı için Tayland’ın Phuket Adası’na gitmişti.