Astud Ve Acıbadem Ankara Hastanesi’nden Sağlık Paneli

Astud Ve Acıbadem Ankara Hastanesi’nden Sağlık Paneli

Ankara Sağlık Turizmi Derneği (ASTUD) ve Acıbadem Ankara Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen “Sağlık Turizmi Hukuki Boyutları” paneli, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

- Ankara Sağlık Turizmi Derneği (ASTUD) ve Acıbadem Ankara Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen “Sağlık Turizmi Hukuki Boyutları” paneli, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

'Sağlık Turizmi Hukuki Boyutları' paneli, Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu'nun yönetiminde gerçekleşti. Panelde Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Ayfer Uyanık Çavuşoğlu “Sağlık Turizminin Hukuki Rejimine İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri”, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi araştırma görevlisi Hüseyin Melih Çakır “Sağlık Turizminde İdarenin ve Kamu Görevlisi Sağlık Çalışanlarının Hukuki Sorumluluğu”, Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Hamide Zafer “Sağlık Turizminde Sağlık Meslek Mensuplarının Cezai Sorumluluğu”, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. A. Ezel Esatoğlu “Sağlık Turizminde Hasta Hakları ve Etik” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.