AT YARIŞLARI -11. ANADOLU AJANSI KUPASI KOŞUSU, YARIN ANKARADA YAPILACAK -KAZANAN ATIN SAHİBİNE ÖDÜLÜNÜ, ANADOLU AJANSI YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ HİLMİ BENGİ VERECEK

AT YARIŞLARI     -11. ANADOLU AJANSI KUPASI KOŞUSU, YARIN ANKARADA YAPILACAK     -KAZANAN ATIN SAHİBİNE ÖDÜLÜNÜ, ANADOLU AJANSI YÖNETİM      KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ HİLMİ BENGİ VERECEK

At yarışlarında, "11. Anadolu Ajansı Kupası Koşusu" yarın Ankara'da yapılacak.

At yarışlarında, "11. Anadolu Ajansı Kupası Koşusu" yarın Ankara'da yapılacak.

Anadolu Ajansı adına düzenlenen koşu, 75. Yıl Hipodromu'nda, saat 17.00'de başlayacak. 2 bin 100 metre kum pistte gerçekleştirilecek koşuda, 3 yaşlı 5 safkan İngiliz atı mücadele edecek.

Yarışta, "Dilşarbey" jokey Yalçın Akağaç, "Avşarhan" jokey Halis Karataş, "Çiftçi Beyi" jokey Gökhan Kocakaya, "Hınzır" jokey Mustafa Tarhan ve "Monello" jokey Ahmet Çelik ile kupa mücadelesi verecek.

Kazanan atın sahibine ödülünü ise Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi verecek. Yarışı Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ile Mali ve İdari İşler Daire Başkanı Emin Can da izleyecek.

Bu yıl onbirincisi koşulacak yarışın ikramiyesi ise 45 bin lira olarak belirlendi.

Geçen yıl yapılan 10. Anadolu Ajansı Kupası Koşusu'nu, jokey Ahmet Etem Metin'in bindiği "Time Of Trouble" isimli at kazanmıştı.