Atatürkçü fenomenin infazında büyük şüphe

Atatürkçü fenomenin infazında büyük şüphe

Ferdi Özmen'in yer bildirimi yapmasının ardından öldürülmesi akıllarda soru işareti uyandırdı.

Twitter ve Facebook’taki paylaşımlarıyla tanınan Ferdi Özmen, dün akşam İstanbul’da infaz edildi. Özmen’in öldürülmesinin ardından derin soru işaretleri yanıt bekliyor. Bir yakını yaptığı açıklamada olay yaşanmadan önce Özmen’in ‘yer bildirimi’ yaptığını, olayın da bundan sonra yaşandığını anlattı.

İstanbul Sarıyer’de 30 yaşındaki Ferdi Özmen, park halindeki aracına bindikten hemen sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Özmen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Sarıyer, İstinye Mahallesi, Çayır Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcası Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi’ndeki bir restoranda yemek yiyen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, daha sonra mekandan ayrılarak Çayır Sokak’taki aracına bindi. Özmen, amcasıyla otomobile bindikten hemen sonra yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu.

Şüpheli saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, ağır şekilde yaralanan Ferdi Özmen çevredeki vatandaşlar tarafından araçla Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Özmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferdi Özmen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

TWITTER VE FACEBOOK’TA TANINAN BİR İSİMDİ

Atatürk sevgisiyle bilinen ve sosyal medyada tanınan isimlerden biri olduğu belirtilen Ferdi Özmen birçok Facebook sayfasının ve Ordulular’a yönelik internet üzerinden radyo yayını yapan bazı yayınların da yöneticisiydi.

İNFAZIN ARDINDAN KORKUTAN ŞÜPHE

Ferdi Özmen’in paylaşımları nedeniyle tehditler aldığını gösteren mesajlar da ölümünden sonra Twitter ve Facebook’ta dolaşmaya başladı.

Özmen’in Twitter’da paylaştığı son tweetleri ise şöyle:

1-880.jpg