• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.917
  • Dolar
  • 1,8451
  • Euro
  • 2,3166
  • Altın
  • 623,25
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 10 °C
KAYSERİ'DE EMNİYET'E BOMBALI SALDIRI
Terörist kamerasından PKK kampı
Memura mobing suçlaması !
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Ateistlere şifa diledi

Ateistlere şifa diledi
Gülben Ergen, canlı yayında ateistler için şifa diledi.
09 Şubat 2012 / 15:43

TRT'de program yapan şarkıcı Gülben Ergen, Allah inancını tartıştığı bu sabahki programında içinde Allah inancı olmayanlara şifa diledi.

Başbakan Erdoğan’ın ‘dindar bir nesil yetiştirmek istiyoruz’ açıklamasının ardından başlayan inanan-inanmayan (dindar-tinerci) tartışması, TRT’nin sabah programlarında da kendine yer buldu.

TRT 1’de yaptığı ‘Gülben’ isimli programda bu sabah Mutasavvıf-Yazar Cemalnur Sargut’u konuk eden Gülben Ergen, konuğuyla birlikte dinin insan hayatındaki yerini masaya yatırdı.

Sargut’un programın bir bölümünde ‘Allah sevgisi duymayanların bazen Allah lafını duyunca uyuduklarını, ama onlara da hürmet etmek gerektiğini söylemesi üzerine Gülben Ergen ‘şifalar dilemek lazım belki de’ diyerek tinerci-dindar tartışmasına katıldı.

454
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Teröristler 10 köylüyü kaçırdı !Mahkeme kararıyla alkollü mekanlar yasak !Kilo vermenin en kolay yoluCetvelle dayağın cezası 3 bin TLErdoğan'dan bir ''ayar'' bir ''itiraf'' !Ege'de Normandiya çıkarması gibi tatbikat !Vahşeti böyle izlemiş !SGK'da emekliler için yeni dönemTTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKETMeclis'te çay'lı eylem !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim