Atıcılıkta Diyarbakır’ın Gurur Tablosu

Atıcılıkta Diyarbakır’ın Gurur Tablosu

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin’de yapılan Zafer Kupası müsabakalarında önemli başarılara ve rekorlara imza attı. Edanur Tarhan ve Ezgi Hilal Yılmaz; Türkiye rekoru kırarken, Diyarbakır Gençlikspor, 3 ferdi ve 1 takım birinciliği kazandı.

- Diyarbakırlı atıcılar, Mersin’de yapılan Zafer Kupası müsabakalarında önemli başarılara ve rekorlara imza attı. Edanur Tarhan ve Ezgi Hilal Yılmaz; Türkiye rekoru kırarken, Diyarbakır Gençlikspor, 3 ferdi ve 1 takım birinciliği kazandı.

Diyarbakırlı atıcılar, Zafer Kupası’nda başarıdan başarıya koştu. Atıcılık Federasyonu tarafından açıklanan resmi sonuçlara göre genç bayanlar ateşli yat yarışlarında şampiyon olan Ezgi Hilal Yılmaz, yeni Türkiye rekorunu da kırarak bir başka başarıya imza attı. Genç bayanlar ateşli yat yarışlarında şampiyon olan Edanur Tarhan da yeni Türkiye rekoruna ulaşan bir diğer Diyarbakırlı sporcu oldu.

Aynı kategoride Gülçin Aktaş şampiyonluk kazanan bir başka sporcu oldu. Ezgi, Gülçin ve Edanur’dan oluşan Diyarbakır Gençlikspor takımı, genç bayanlar ateşli yat yarışlarında takım halinde Türkiye şampiyonluğu kazandı.

BÜYÜK ERKEKLERDE ŞAMPİYON YILMAZ

Genç bayanlar havalı tüfek yarışlarında Edanur Tarhan, Ezgi Hilal Yılmaz ve Elif Yaşar’dan oluşan Diyarbakır ekibi, Türkiye ikinciliği kazandı. Genç erkekler ateşli 3x40 metre yarışlarında Mehmet Gezer, üçüncü olarak bu alanda madalya kazanan tek Diyarbakırlı sporcu oldu. Büyük erkekler havalı tüfek yarışlarında Türkiye şampiyonu olan Ömer Akgün,önemli bir başarıya imza attı.

EDANUR VE YILMAZ ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDI

Genç bayanlar ateşli yat yarışlarında sahne alan Edanur Tarhan üçüncü olurken, genç erkekler havalı tüfek yarışlarında üçüncülük kazanan Yılmaz Akgün, Diyarbakır’a madalya kazandıran bir başka sporcu oldu.

Genç bayanlar ateşli yat yarışlarında mücadele eden Edanur Tarhan, üçüncü olarak şampiyonadaki başarısına yeni bir halka ekledi.