'Atla' diye bağırdılar ve...

'Atla' diye bağırdılar ve...

22 yaşındaki bir genç vatandaşların 'atla' diye tempo tutması üzerine kendini boşluğa bıraktı.

Samsun'da iddiaya göre kız arkadaşından ayrılan 22 yaşındaki Abdullah H.İ., vatandaşların 'atla' diye tempo tutması üzerine kendini boşluğu bıraktı. İtfaiye brandasına çarpıp beton zemine düşen Abdullah H.İ. yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Samsun'un İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir fırında çalışan Abdullah H.İ. kız arkadaşında ayrılınca bunalıma girdi. 4 katı simit sarayı olarak kullanılan 9 katlı binanın 3'ncü katına çıkan Abdullah H.İ., balkona çıkarak intihar edeceğini söyledi. Abdullah H.İ.'yi görenler polise haber verdi. Kısa sürede ihbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye geldi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ekipleri olay yerinde branda açtı.

ATLA DİYE TEMPO TUTTULAR, ATLADI - FOTO GALERİ

Abdullah H.İ.'nin yanına giden polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve sürekli olarak 'o buraya gelecek' diye bağıran genç kendini balkondan atacağını söyledi. Bu sırada etrafta toplanan vatandaşlar intihar girişiminde bulunan gence 'atla' diye tempo tuttu. Polislerin ikna çabaları sırasında Abdullan H.İ., vatandaşların 'atla' demesi üzerine kendini boşluğa bıraktı. Önce itfaiyenin açtığı brandanın kenarına çarpan genç daha sonra beton zemine düştü. Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

'Atla' diye tempo tuttular, atladı | Haber3 Video | Sitene Ekle