Ato, ‘Roadshow Tanıtım Toplantısı’nı Başkente Taşıdı

Ato, ‘Roadshow Tanıtım Toplantısı’nı Başkente Taşıdı

ANFAŞ Antalya Fuarcılık yetkilileri sorumluluğunda yürütülen "Antalya Fuarları Road Show Etkinliği" kapsamında, Ankara Ticaret Odası'nın girişimleri...

ANFAŞ Antalya Fuarcılık yetkilileri sorumluluğunda yürütülen "Antalya Fuarları Road Show Etkinliği" kapsamında, Ankara Ticaret Odası'nın girişimleri ile Başkent'te tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Her yıl ortalama 2 bin 500 katılımcı ile 5 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan Antalya Fuarları'nın Başkentli yatırımcılar için yeni iş fırsatları sunmasının amaçlandığı toplantıya, ATO Başkanı Salih Bezci, ANFAŞ Genel Müdürü Alparslan Baki Ertekin ve çok sayıda bürokrat ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Ürünlerin artık tamamen fuarlarda satıldığına dikkat çeken Bezci, "Biz de ülkemizin neresinde olursa olsun fuarcılığa destek veriyoruz. Antalya ve Ankara arsında turizmi geliştirmemiz lazım. Fuarcılık deyince biz de Ankara olarak atılımlar içerisindeyiz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ATO, ASO, TOBB ortaklığıyla Ankara 150 bin metrekare fuar alanı yapıyoruz. Bu Ankara'nın ekonomisine katkı sağlayacak bir fuar merkezi. Fuar ve kongre turizmi son derece önemli, biz de bunu ülkenin neresinde olursa olsun destekliyoruz. Önemli olan Ankara ve Antalya arasında ki sinerjiyi yakalamak" diye konuştu.

ANFAŞ Genel Müdürü Ertekin ise neden Ankara olduklarını açıklayan bir sunum yaparak, Antalya Uluslararası Sektörel Fuarlarının ticari fırsatlarını tanıtarak Anadolu iş hayatını, Antalya fuarlarından yararlanmaya davet ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA