Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden Yoğun Mesai

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden Yoğun Mesai

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin her noktasında başlattığı çalışmalar gece-gündüz demeden sürdürülüyor.

Çalışmalara birçok noktada eş zamanlı başlayan belediye ekipleri özellikle kış mevsimi boyunca hasar gören kaldırım, yağmur kanallarının yenilenerek temizlenmesi, bordur, tretuvar, parke çalışmaları ile yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.  Bazı bölgelerde ise çalışmalar, esnafın olumsuz etkilenmemesi için gece saatlerinde yürütülüyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları birçok noktada devam ediyor. Tüm mahallelerde kaldırım, tretuvar, parke ile yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Acil olan durumlarda ise, acil müdahale ekiplerimiz devreye giriyor. Tek amacımız daha güzel bir Avcılar ” dedi.

Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için Fen İşleri Müdürlüğü kendi tespit ettiği aksaklık ve bozuklukların yanında vatandaşların da bildirimleri ile ekiplerini yönlendirdiklerini,  hizmetin kısa sürede sağlanması açısından Müdürlüğe yapılan bu başvuruların büyük önem arz ettiğini belirtmektedir.