''Avcılar'da olimpik spor tesisleri oluşturulacak''

''Avcılar'da olimpik spor tesisleri oluşturulacak''

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve kurum yetkilileri, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti.

16 Aralık 2014 Salı Günü gerçekleşen ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Toprak Benli,  ilçenin olanaklarını göz önünde bulundurarak, “Avcılar’a olimpik spor tesisleri yapılması konusunda karşılıklı projelerimizi paylaştık” dedi.

SANAT, SPOR VE EĞİTİM PROJELERİNE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, “Eğitim, sosyal, sanat ve spor konularında kurumlarla, paydaş olmaya gönüllüyüz. Bunlar suç ve madde bağımlılığını yenecek projelerdir” açıklamasında bulundu.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Ekibine, Avcılar’da yapılacak olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi hakkında  bilgi veren Başkan Dr. Handan Toprak Benli, şunları söyledi: “Göreve gelir gelmez Spor Müdürlüğü’nü kurduk. Bu kapsamda İlçemizde büyük bir spor tesisi yapıyoruz. Spor Lisesi’ni de tamamlayıp Milli Eğitim  Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Ayrıca Avcılar’ın her mahallesinde insanların spor yapacağı tesisler oluşturacağız.”

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç da ziyaret ettikleri her ilçenin ihtiyaç analizini çıkardıklarını belirterek, “Temel ilkemiz çocuklardır” dedi. İbrahim İlhami Koç Avcılar’da da çocuklar için spor tesisleri yapmayı amaçladıklarını, bu kapsamda Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile öngörülen projeleri paylaştıklarını kaydetti.