Avrupa Transfer Borsası

Avrupa Transfer Borsası

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United, Nani'nin Fenerbahçe'ye transferi için istenilen bonservis bedelinde indirim yapmaması bu transferi...

Nani transferinde Manchester United inadı

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United, Nani'nin Fenerbahçe'ye transferi için istenilen bonservis bedelinde indirim yapmaması bu transferi uzatıyor. Fenerbahçe'nin 3.5 Milyon Sterlinlik teklifine 5 Milyon Sterlin isteyen ve bu konuda direten Manchester United'ın transferin şu zamana kadar olmamasının tek nedeni olduğu İngiliz basını tarafından iddia edildi.

Chelsea Remy'i bırakmıyor

Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Loic Remy'i Chelsea bırakmama kararı aldığı İngiliz basınında yer aldı. Beşiktaş'ın yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Swansea, West Ham ve Crystal Palace'ın da transfer listesinde olan Fransız forveti Mourinho'nun bırakmaya niyeti olmadığı ve kendisinden bu sezonda faydalanacağı belirtildi.

Fernando Llorente'nin talipleri arttı

Juventus'un İspanyol forveti Fernando Llorente'nin takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılırken taliplerinde de artış var. İngiliz takımları Liverpool ve Tottenham'ın transfer listesinde olan Llorente için teknik direktörlüğe Rafa Benitez'i getiren Real Madrid'in de devreye girdiği ve 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu Benitez'in bizzat kendi istediği İspanyol ve İtalyan basınında yer aldı.

Thomas Müller Ada'ya gitmiyor

Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller hakkında çıkan Manchester United ve Manchester City iddialarını yalanladı. Bayern Münih'te mutlu olduğunu ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini belirten Müller kendisine de her hangi bir teklifin gelmediğini de ekledi.

Atletico Cuadrado'nun peşine düştü

Atletico Madrid, geçen sezon Chelsea'ye sattığı Filipe Luis'i yeniden takıma katmayı planlarken, bir diğer Chelseali Juan Cuadrado'nun transferi içinde çalışmalara başladığı İspanyol basını tarafından yazıldı.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı