Ayazağa'yı da artık halk yönetiyor

Ayazağa'yı da artık halk yönetiyor

Belediyeyi iki dönemdir halkla birlikte yöneten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni katılan Ayazağa Mahallesi’ne de halkın isteklerine göre hizmet götürüyor.

Muhtarlık, İSKİ ve PTT nin, tadilattan geçirilen ve modern bir yapıya dönüştürülen ek hizmet binasına taşınmasıyla boşalan eski binanın yıkımı Sarıyer Belediye Başkanı Genç’in katılımıyla gerçekleşti. Büyük güvenlik önlemleri altında gerçekleşen yıkım sırasında çevre binalar tozdan etkilenmesin diye tankerle su sıkıldı.

Ayazağalıların kararıyla 202. Sokak trafiğe kapatılıyor

Eski muhtarlık binasının yıkılmasıyla boşalan 202.Sokak’taki arsanın akıbeti, belediye tarafından yapılan halk anketiyle Ayazağalılara soruldu. Alanın trafiğe kapatılması ve yeşil alan yapılması yönünde alınan karar neticesinde belediye ekipleri derhal çalışmalara başladı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kendisiyle birlikte yıkımı izleyen vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Başkan Genç’e Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek de eşlik etti.

Başkan Genç’ten Hikmet Kobal’a plaket

Ayazağa’dan sonra Sarıyerspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u ağırladığı futbol karşılaşmasına geçen Genç, Sarıyer Spor Kulübü Boks Şubesi Sorumlusu Hikmet Kobal’a bir teşekkür plaketi sundu. 30 yıllık boks antrenörlüğünün yanı sıra Türkiye Boks Federasyonu Üyesi de olan Kobal, kendisine plaket veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e şükranlarını sundu.