Aydın Bik’ten Adü Şletişim Fakültesi’ne Ziyaret

Aydın Bik’ten Adü Şletişim Fakültesi’ne Ziyaret

Aydın İl Yenilik Platformu ve Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürlüğü, ADÜ İletişim Fakültesi’ne ziyarette bulundu.

- Aydın İl Yenilik Platformu ve Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürlüğü, ADÜ İletişim Fakültesi’ne ziyarette bulundu.

Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Görünürlük ve İş Paket Lideri Gülay Gündeay ve Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarette Basın İlan Kurumu hakkında bilgi veren ve kurumunun Aydın’daki en önemli ortaklarından ADÜ İletişim Fakültesi olduğunu vurgulayan Özer Akoğlu, “ADÜ bizim için Aydın’da en önemli ortaklarımızdan. ADÜ İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ile fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde basın mensubu arkadaşlarımızla da görüşerek karşılıklı faydayı maksimuma çekmeyi hedefliyoruz. Gerekirse hep birlikte bir araya geliriz, tartışırız ve Aydın için en güzelini nasıl başarırız onu konuşuruz” dedi.

Akoğlu, İletişim Fakültesi ile çalışmalar yürütürken, Aydın İl Yenilik Platformu’nun da bu çalışmalarda büyük önem teşkil ettiğini belirtti ve Platform çatısı altında medya ve iletişimde inovasyon/yenilik çalışmalarının temellerinin atılacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Aynur Örnek, Yrd. Doç. Dr. M. Özgür Seçim ile Öğretim Üyeleri Yd. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı, Yrd. Doç. Dr. Hicabi Aslan, Basın İlan Kurumu ve Aydın İl Yenilik Platformu ile gerçekleşecek çalışmalarda işbirliğinde mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Ziyarette, Aydın’daki medya ve iletişim kurumlarının ihtiyaç ve taleplerine yönelik neler yapılabileceği tartışıldı.

Fikir alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Aydın İl Yenilik Platformu’nun faaliyetlerinden haberdar etmek amacıyla basın ile birlikte, belirli zamanlarda bir araya gelmenin faydalı olacağı üzerinde duruldu.