- IMKB

- 54.917
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3205
- Altın

- 623,25
- Ankara : 8 °C
- İstanbul : 13 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 10 °C
Aydınspor 1923 1 Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, Darıca Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Karşılaşma 2-2’lik skorla sona erdi.
Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği sahaya, Esin-Nizamettin-İbrahim-Mustafa-Arif-Ömer Faruk-Yusuf-Sertaç-Enver-Halil İbrahim-Evren 11’i ile çıktı. Aydınspor 1923 ise sahaya, Ayhan-Mehmet Ali-Efşan-Yiğitcan-Bartu-Yertek-Sadullah-Altan-Sinan-Fırat-Serdar 11’i ile çıktı.
Aydınspor 1923 henüz 9. Dakikada Sinan ile öne geçerken, Darıca Gençlerbirliği oyuncusu Halil İbrahim 31. Dakikada kırmızı kartla oyun duşında kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen, Aydınspor 1923 kalesine yüklenen Darıca Gençlerbirliği 37. Dakikada Arif’in ayağından bulduğu penaltı golüyle eşitliği sağladı (1-1). Aydınspor 1923, ikinci yarıda Fırat ile 2-1 öne geçti. Ancak, 10 kişilik Darıca Gençlerbirliği 66. Dakikada Yakup Ramazan’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda oynadığı 5 karşılaşmada 5 puan toplayan Aydınspor 1923’ü her deplasmanda olduğu gibi taraftarı yine yalnız bırakmadı. Aydın ve İstanbul’dan Darıca’ya giden yaklaşık 40 kişilik taraftar grubu Aydınspor 1923’lü futbolcuları alına skor nedeniyle maç sonunda protesto etti.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.