"Aynada çikolata renkli popomu görüyorum"

"Aynada çikolata renkli popomu görüyorum"

19 yaşındaki model, sosyal medyanın yeni gözdesi oldu...

Senegalli model Khoudia Diop, instagram'da paylaştığı fotoğraflar sayesinde kısa sürede 250 binin üzerinde takipçiye ulaşarak sosyal medyanın yeni fenomeni oldu ve moda dünyasının aranılan modelleri arasına girdi.

Khoudia Diop, Daily Mail gazetesine verdiği röportajda; “Yetişme çağında tenimin rengi nedeniyle çok ağlatıldım” dedi.

--7873936.jpeg

New York'ta yaşayan 19 yaşındaki model, “Büyüdükten sonra bu kabalıklarla yüzleştim. Bir yetişkin olarak her gün kendimi daha fazla sevmeyi ve olumsuz insanları dikkate almamayı öğrendim. Her sabah kalkıyorum ve ilk olarak aynada çikolata renkli popomu görüyorum. Bunun benim için paha biçilemez olduğunu düşünüyorum. Aynada kendi gülümsememi görünce kendimle evlenmek istememin ise harika olduğunu söyleyebilirim. Bu beni korkutmuyor çünkü olduğum kişiyim ve bunu seviyorum” ifadelerini kullandı.

--7873938.jpeg

İnsanlara farklılıklarını sevmeleri için ilham vermek istediğini belirten Khoudia Diop, “Farklı olacak kadar şanslıysanız bunu hiçbir zaman değiştirmeyin” dedi.

--7873942.jpeg

İnternet üzerinden zaman zaman ırkçı mesajlara maruz kalan genç model, “Renkli genç kadınları güçlendirmek için ilham vermek istiyorum. Onlara hayal ettikleri her şeyi yapabileceklerini bilmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.