• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3325
  • Altın
  • 651,49
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Aynı otelde kalmak yasak

Aynı otelde kalmak yasak
Beşiktaş'ta yeni oluşturulan futbol komitesi futbolcularla aynı otelde kalmayacak.
13 Şubat 2010 Cumartesi 11:32

Yeni oluşturulan 5 kişilik futbol komitesi üyeleri deplasmanlarda dönüşümlü kafile başkanlığı yapacak. Emin Önal, bu hafta futbolcularla aynı otelde kalacak.

Üçüncü kez başkan seçildiği 31 Ocak’taki kongre öncesi yaptığı açıklamalarda, futbol şubesinde yeniden yapılanmaya gideceğinin sinyallerini veren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ilk icraatını gerçekleştirdi...

Hürriyet'in haberine göre, Serdal Adalı, Emin Önal, Prof. Dr. Mete Düren, Doğan Küçükemre ve Cengiz Zülfikaroğlu’ndan oluşan 5 kişilik futbol komitesi oluşturan Demirören, bundan böyle gidilecek bütün deplasmanlarda bu yöneticilerden sadece bir kişinin takımla aynı otelde kalmasına izin verdi. Dönüşümlü olarak kafile başkanlığı yapacak olan bu isimler dışındaki yönetim kurulu üyeleri, takımla aynı otelde kalamayacak.

İlk uygulama G.Antep’te

Bu karar ilk olarak Gaziantepspor deplasmanında yürürlüğe kondu. Futbol komitesi üyelerinden Emin Önal, takımın kamp yaptığı Dedeman Otel’de kalırken, kafileyle birlikte Gaziantep’e gelen diğer dokuz yönetici (Metin Keçeli, Erdoğan Toprak, Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Doğan Küçükemre, Fahrettin Curoğlu, Ertunç Soğancıoğlu, Ahmet Akpınar, Necip Sever) Tuğcan Otel’de konaklıyor.

Yıldırım Demirören ayrıca, başkanlığını Serdal Adalı’nın yaptığı futbol komitesi üyelerinden oyuncularla bire bir ilgilenerek, bütün sorunlarıyla ilgilenmelerini ve takımda bir aile ortamının oluşturmalarını istedi. Başkan Demirören’in futbol komitesi ile ilgili bu kararları alırken teknik direktör Mustafa Denizli’ye danıştığı belirtildi.

Takıma yaklaşamıyorlar

Beşiktaş’ta, geçmiş yıllarda yöneticiler diledikleri zaman deplasmanlarda takımla aynı otelde kalabiliyordu. Fakat daha sonra bazı yöneticiler ile teknik direktörler ve futbolcular arasında yaşanan sorunlar nedeniyle yöneticilerin takımla aynı otelde kalmaları yasaklanmıştı. Jean Tigana döneminde uygulanmaya başlanan bu yasak kısmen yumuşatılmış gibi görünse de, Yıldırım Demirören, futbol komitesi üyeleri dışındaki bütün yöneticileri futbolculara ve teknik direktöre yaklaştırmama konusundaki kararlılığını sürdürüyor?

Yasaklar neden kondu?

Kolot, Tigana’ya omuz attı

13 Nisan 2007’de Sakaryaspor maçı öncesi, dönemin futbol şube sorumlusu Celal Kolot, seyahat programını kendisine haber vermeden değiştiren menajer Ali Gültiken’i takım otobüsünden atmaya kalkan teknik direktör Tigana’ya omuz attı.

Erdoğan kupayı yatağına götürdü

13 Mayıs 2009’da Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 4-2 yendiği Fortis Türkiye Kupası final maçından sonra, dönemin asbaşkanlarından Levent Erdoğan, şampiyonluk kupasını otel odasına götürüp kupayla uyumuştu.

600
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim