Aynı otelin aynı katında iki intihar !

Aynı otelin aynı katında iki intihar !

New York'ta kaldığı otelde intihar eden THY hostesi Eda Özdemir'in ölümü, aynı otelde intihar eden aşçı Cumhur Özmen'in ailesini şüpheye düşürdü.

New York’ta kaldığı otel odasında yaşamına son veren THY kabin memuru Eda Özdemir’in ölümü, 6 ay önce aynı otelde Özdemir gibi kendini duş perdesine asarak yaşamına son veren aşçı Cumhur Özmen’in ailesini şüpheye düşürdü.

Türk Hava Yolları (THY) kabin memuru Eda Özdemir, ABD’nin New York kentindeki Marriot Long Island Otel’in odasında intihar ederek hayatına son vermişti. Aynı otelde 6 ay önce “Uçan Aşçı Cumhur Özmen de intihar etmişti.

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'nın haberine göre, Özdemir ve Özmen’in aynı otelde, kendilerini duş perdesine asarak intihar ettiği de belirlendi. 29 yaşındaki Cumhur Özmen’in Bartın’da yaşayan ailesi, her 2 ölümü de şüpheli karşıladıklarını söyledi.

3108094.jpg

Baba Ahmet Özmen, oğlunun ABD’de intihar ettiğinin söylendiğini belirterek, “Bunun nedeni olarak da oğlumun çok miktarda borcu olduğu öne sürüldü. Benim oğlumun aylık geliri 10 bin liraydı, çok denilen borcu da yaklaşık 10 bindi. Bir aylık maaşıydı. Çok mutlu bir ilişkisi vardı. Ölümünden yarım saat önce kız arkadaşıyla, ağabeyiyle konuşmuştu. ABD dönüşü Bartın’a yanımıza gelecekti” dedi. 

2327602.jpg

''TESADÜF OLAMAZ''

İlk günden itibaren oğullarının ölümünden şüphe ettiklerini söyleyen Özmen, şunları söyledi:“Eda’nın ölümünde bazı şeyler çok benziyor. Bunlar tesadüf olamaz. İkisi de aynı otelin, kamerası bulunmayan katındaki odada kalıyor. İkisi de duş perdesine kendini asıyor. Bu durumla ilgili yetkililerden yardım istiyorum. Bu olayın üzerine gitmelerini istiyorum. Bize çocuğumuzun ölümüyle ilgili en ufak bilgi verilmedi. Cenazesi günlerce orada bekletildi. Ölümünden 25 dakika önce otel personeli odasına gidiyor, İngilizce konuşarak Cumhur’u uyandırıyor. Cumhur ise o personele uyandığını, aşağıya ineceğini söylüyor. Uçak kalkacağı zaman Cumhur gelmeyince olay ortaya çıkıyor.”

''AŞK ACISI YÜZÜNDEN YAŞAMINA SON VERMİŞ OLABİLİR'' DENMİŞTİ

Aynı otelde intihar ettiği belirtilen Eda Özdemir’in yakınları da olayla ilgili birtakım soru işaretlerinin olduğunü düşünüyor. Önceki gün Özdemir’in bir yakını, “Nişanlandığı gün ihanete uğradığını öğrendi, bunu kaldıramamış olabilir” diyerek aşk acısı yüzünden intihar ettiğini söylerken bazı yakınları da Eda’nın Türkiye dönüşü caz konseri için bilet, yakınlarına da hediyeler aldığını belirtti. 

FBI İLE NYPD KARŞI KARŞIYA

Olayın yaşandığı New York Marriot Long Island Otel personelinin de New York polisi tarafından çapraz sorguya alındığı öğrenildi. FBI ekiplerinin ise Özdemir için otopsi istediği belirtildi. Ailenin kızları için otopsi yaptırmak istemediğini yetkililere ilettiği, New York polisinin (NYPD-New York Polis Teşkilatı) de ailenin talebine dayanarak otopsi yaptırmak istemediği öğrenildi.

FBI’ın (Federal Soruşturma Bürosu) ısrarla otopsi istemesi üzerine 2 kurumun karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Aile, otopsi yapılıp yapılmadığını bilmediklerini söyledi. Otelin yetkilileri de soruşturmasının sürmesi nedeniyle açıklama yapmadı.

Habertürk