Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Kastamonu'da aynı yerde 5 dakika arayla kaza meydana geldi.

Kastamonu'da etkili olan sağarak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 5 dakika arayla meydana gelen iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgeye göre, Kastamonu-İstanbul karayolunda 1. kilometresinde Ömer Tok idaresindeki 67 EC 521 plakalı otomobil, ıslak zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücü Ömer Tok ile araçta bulunan Derya Tok (14) ve Elvan Tok yaralandı.

5 DAKİKA SONRA İKİNCİ KAZA

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara müdahale ederken yaklaşık 5 dakikalık bir aradan sonra aynı noktada ikinci bir kaza yaşandı. Karabük'ten Bozkurt'a gitmekte olan Ömer Ayhan Ersoy yönetimindeki 57 HC 360 plakalı otomobil, kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Diğer yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri, yaşanan ikinci kazanın ardından destek istedi. Kazayı gören vatandaşlar ise, yolda durarak yaralılara yardım etti. Ayrıca kaza yerinden geçen UMKE ekipleri ile hemşire olduğu öğrenilen bir bayan sürücüde, yolda durarak yaralıların sağlık durumlarını kontrol etti. Araç içerisinden çıkartılan otomobil sürücüsü Ömer Ayhan Ersoy ile yanındaki Yusuf Turgut, asfalta yatırılarak ambulans beklemeye başladı. Yağışlı hava nedeniyle olay yerinde bulunan sağlık ekipleri ve vatandaşlar, yaralıların üzerini örterek soğuk ve yağıştan korumak istedi.

UMKE ekibinin yaralıları kontrol ettiği esnada "emniyet kemeriniz takılımıydı?" şeklindeki sorusuna başından kanlar akan yaralı Yusuf Turgut, "hayır" cevabını verdi. Yaralılar ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, yaralıların hastaneye kaldırılması sonrası kaza yapan araçları bulundukları yerden kaldırarak kısmen kapalı olan Kastamonu-İstanbul karayolunu tekrar araç trafiğine açtı.

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !

Aynı yerde 5 dakika arayla kaza !