• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.917
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3205
  • Altın
  • 623,25
  • Ankara : 8 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 10 °C
''O emri hangi hayvan verdi ?''
CHP'de itiraf gibi seçim tahmini
Bedelli'de önemli değişiklik
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

''Ayşe Teyze'' rekora koşuyor

''Ayşe Teyze'' rekora koşuyor
Reklamlarının sevilen yüzü "Ayşe Teyze" 22 yıldır aynı markanın yüzü olma özelliğiyle rekora koşuyor.
10 Şubat 2012 / 14:05

İmajını korumak için yıllardır kilosundan saç rengine, kıyafetinden makyajına kadar görünümünü değiştirmeyen Gündoğdu, reklam filmlerinde de hala aynı mavi etek ve beyaz gömlekle izleyici karşısına çıkıyor.

Oynadığı reklam filmlerinde halka adını "Ayşe Teyze" olarak tanıtan 49 yaşındaki iki çocuk annesi Alev Gündoğdu, reklamlardaki imajını korumak için yıllardır kilosundan saç rengine, kıyafetinden makyajına kadar görünümünü değiştirmiyor. Gündoğdu, reklam filmlerinde de hala aynı mavi eteği, beyaz gömleği ve değişmeyen topuzuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada bir arkadaşının ısrarıyla reklam ajansına ismini yazdırdığını ve ilk rolünün banka müdiresi olduğunu, daha sonra da bir deterjan firmasından aldığı teklifle bugünkü kariyerine ulaştığını söyledi.

Yıllardır aynı markanın "Ayşe Teyze"si olarak çalışmaya devam ettiğini anlatan Gündoğdu, "Türk toplumu, hanımlar beni Ayşe Teyze diye tanıyor, biliyor.

Ayşe Teyze bir anlamda temizliğin ve beyazlığın simgesi oldu" dedi.

Reklam filmleriyle çok genç yaşta "teyze" olduğunu, ancak bunu hiç yadırgamadığını belirten Gündoğdu, toplumda Ayşe Teyze olarak tanınmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

"İtalya’nın Ayşe Teyze’si 83 yaşında sette vefat etti"

22 yıldır aynı markanın yüzü olarak çalıştığına dikkati çeken Gündoğdu, aynı deterjan markasının satıldığı ülkelerde yayımlanan reklamlarda da birer Ayşe Teyze olduğunu, örneğin İtalya’daki Ayşe Teyze’nin bu mesleği tam 47 yıl sürdürdüğünü ve 83 yaşında reklam çekiminde sette vefat ettiğini söyledi.

Gündoğdu, "83’üme gelsem de Ayşe Teyze olacağım. Ev işlerindeki ipuçlarından, günlük hayattaki sorunlarına kadar Türkiye’deki tüm hanımların yanındayım" dedi.

Türk halkının Ayşe Teyze’si olmanın yanı sıra iyi bir ev hanımı da olduğunu anlatan Gündoğdu, şunları kaydetti: "Kendimi evine ve ailesine düşkün, pratik, temiz, bilinçli, araştırmacı, üretken ve ekonomisine önem veren akıllı bir ev hanımı olarak görüyorum. Her zaman yaptığım işi en pratik şekilde yapmak için elimden geleni yaparım ve kendimi geliştirmeye de önem veririm. Devir ekonomi devri, böyle bir zamanda eski giysilerimin de çok önemli olduğunu bilirim. Bu sebeple de diğer ev hanımlarına daha çok destek olabilmek için faydalı tüm yayınları okurum ve çalıştığım zamanlarda öğrendiklerimi ve bildiklerimi diğer hanımlarla paylaşırım."

524
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Gül'den Google'a ziyaretTransparan Beren dikkat çektiKilo vermenin en kolay yoluÖğretmene yazın 5 hafta eğitimHastanede hastanelik oldularEn büyük zenginliğimiz tükeniyorİşte İnönü stadı kararı !Platini'den kötü haberİstanbul'un fethi tatil olsunBaşbakan Erdoğan uyardı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim