Ayshe - Sinan Akçıl düeti iptal

Ayshe - Sinan Akçıl düeti iptal

Şarkıcı Ayshe, kendisiyle birlikte olmak için Ebru Şallı'dan ayrılan Sinan Akçıl'la olan düet projesini iptal etti.

Ünlü popçu Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı ile ilişkisinin bitmesine neden olduğu iddia edilen şarkıcı Ayshe, bir süre sonra Akçıl'la birlikte piyasaya çıkaracakları düet projesini iptal etti.

Sabah'ın haberine göre, 'Kim Ne Derse Desin' şarkısı ile iyi bir çıkış yakalayan Brüksel güzeli Ayshe, geçtiğimiz aylarda Sinan Akçıl ile yeni bir şarkı hazırlamak için bir araya gelmişti. Ancak bu proje sırasında Ebru Şallı'yla birlikte olan Akçıl'ın, güzel şarkıcıya kendisinden hoşlandığını açıkladığı, Ayshe'ın ise "Hayır, Ebru ile bir birlikteliğin var, ben böyle bir şeyin içinde bulunamam" diyerek sadece iş yapmak istediğini söylediği iddia ediliyor.

EBRU ŞALLI: HAMİLEYİN DOĞURACAĞIM

Bunun üzerine Sinan Akçıl, Ebru Şallı ile birlikte yaşadığı evden ayrılarak ayrı bir eve geçmiş ve onunla olan ilişkisini bitirmişti. Fakat Şallı'nın, kıskançlık krizine girerek Ayshe'ye küfür dolu SMS'ler attığı, Akçıl'a "Hamileyim ve doğuracağım" diyerek psikolojik baskı yaptığı da iddialar arasında..

1-20150505110225.jpg

SİNAN'LA İŞ YAPMAKTAN VAZGEÇTİ

Bunların ardından Ayshe, Akçıl'a "Ben işime bakıyorum, sizin kendi aranızdaki aşk sorunlarınızın benimle alakası yok. Ben artık seninle iş yapmak istemiyorum, sevgiline dön ve onu sakinleştir. Psikolojin hiç iyiye gitmiyor, kendi işlerini de benim işlerimi de aksatıyorsun. Benim aşkla kaybedecek zamanım yok, işim daha önemli" dedi ve birlikte söyledikleri şarkıyı piyasaya çıkarmaktan vazgeçti.

"VAY HALİMİZE"

Ayshe, daha önce verdiği bir röportajda, "Buna hiç takılmıyorum. Çünkü o kişiyle (Sinan Akçıl) iş yapıyorum. Birlikte yaptığımız düet yakında piyasaya çıkacak. Her iş yaptığın insanla aşk haberin çıkacaksa, vay bizim halimize!” demişti.