Babalarının kafasını kestiler !

Babalarının kafasını kestiler !

İstanbul'da boğazı kesilmiş olarak bulunan şahsın katili, biri üvey iki oğlu çıktı.

Alibeyköy’de boğazı kesilmiş halde bulunan Fikri Yıldız’ın biri üvey iki oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yıldız’ın üvey oğlu, emniyet çıkışında, “Herkes akıllı olsun. Herkes bacısına sahip çıksın” dedi. Baba ve oğulları, cinayet öncesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Alibeyköy Papatya Sokak’ta meydana geldi. Çukur içinde koli bandıyla bantlanmış ve halıya sarılmış 60 yaşlarında bir erkek cesedi bulan polis, konu ile ilgili soruşturma başlattı. Cinayet Büro dedektifleri, boğazı kesilerek öldürülen Fikri Yıldız’ın F.Ü. ve B.S. isimli biri üvey iki oğlunu gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen üvey oğul B.S., “Kimse kimsenin namusuna kanına zeval vermesin herkes akıllı olsun. Herkes bacısına sahip çıksın” dedi.

CİNAYET ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Fikri Yıldız ve iki oğlu cinayetten önce güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan, Fikri Yıldız’ın üvey oğlu B.Ş.S.’nin sosyal medyada, “Ortada bir cinayet var. Bu cinayeti ben işledim. Kendi rızamla kafasını kestim. Öldürdüm. Öldürürüm. Kanıma, namusuna, canıma bir zeval gelirse Allah’tan başkasından gözümü bile kırpmadan öldürürüm” Şeklinde mesaj yayınladığı görüldü.