• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Bağımlı oğlu için mektup yazdı

Bağımlı oğlu için mektup yazdı
Eroin bağımlısı oğlu için Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a mektup yazdı...
28 Şubat 2010 / 12:31

‘Ne olur oğlumu uyuşturucudan kurtarın’

Adana’da 41 yaşındaki Zeliha B., eroin bağımlısı oğlu 18 yaşındaki Murat Can B.’nin uyuşturucudan kurtulması için, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak yardım istedi. Bağımlılıktan kurtulmak istediğini belirten Murat Can B. de, 11 yaşında ilköğretim 4’üncü sınıfta iken, bazı arkadaşlarının verdiği esrarı kullanarak uyuşturucuya başladığını söyledi.

Oğlunun 2 yıldır eroin bağımlısı olduğunu, hırsızlık yapmaması için uyuşturucu parası verdiğini anlatan Zeliha B., oğlunun da bağımlılıktan kurtulmak istediğini, ancak, kimsenin kendilerine yardımcı olmadığını söyledi. Yardım için başvurdukları Adana Valiliği’nin kendilerini Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderdiğini, ancak bu hastaneden 1.5- 2 ay sonrası için randevu verildiğini belirten Zeliha B. şöyle konuiştu: “Ben evlere temizliğe giderken, şans yüzüme güldü ve ABD’li Theaddeus B. ile evlendim. Kocam, ilk eşimden olan oğlum Murat’ı kendi nüfusuna aldı. Oğlum kurtulmak istiyor, hastane hemen bakmıyor. Valilikte bu durumu ilettiğim yetkililer, eşimin ABD’li olduğunu hatırlatarak, ‘Sen zenginsin git oğlunu tedavi ettir’ diyorlar. Benim param yok. ABD’li eşimin parası var. O da oğlumu uyuşturucu kullandığı ve bazı eşyaları uyuşturucu parası için çalıp satması nedeniyle evden kovdu. Ben de bu yüzden Cumhurbaşkanı ve Başbakan’dan yardım istedim.”

‘ÖLMEK İSTEMİYORUM’
Uyuşturucuya ilköğretim 4’üncü sınıfta, 11 yaşında iken arkadaşlarının aracılığıyla esrar içerek başladığını, son 2 yıldır da eroin kullandığını anlatan Murat Can B. ise, bağımlılıktan kurtulmak istediğini söyledi. Tedavi için hastanede kendilerine 1.5- 2 ay sonrasına randevu verildiğini kaydeden Murat Can B. şöyle dedi: “Ben sayın valimize, büyüklerime yalvarıyorum. Beni bu illetten kurtarın. Ölmek istemiyorum. Tedavi görmek ve kurtulmak istiyorum. Adana’da tedavi için gittiğim hastanede randevuyu ileriye vermeleri yetmiyor gibi, hakaret de gördüm. Bana, “1.5 ay sonra gel’ diyorlar. Ben ölüyorum. Hergün bu zıkkımı almak zorundayım. Yoksa günde birkaç kez krize giriyorum. Ne olur beni kurtarın.”

312
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim