Bahçeli: Bal gibi olur

Bahçeli: Bal gibi olur

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Elazığ mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun asgari ücret açıklamalarına ilişkin Bahçeli, "Erdoğan diyor ki asgari ücret 1400 lira olursa istihdamda tıkanma olur. Ki bu Erdoğan asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyor. Bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor, 949 lirayı bulamıyor." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Sizler darlık ve yoksulluk çekerken AKP milli servet ve kaynakları zimmetine geçirmektedir. Elazığ'ı esnafın geliri yok, gideri fazladır.

"BAKAN ÇOCUKLARI MI SEFA SÜRECEK?"

Davutoğlu uyuyan devin uyandığından bahsederek ekonomide başarı yalanlarından medet ummaktadır. Sayın Davutoğlu asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niye gocunuyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyacı yok mu? Hep yandaşlarınız mı yiyecek? Hep bakan çocukları mı sefa sürecek? Davutoğlu boşuna çırpınma nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun.

"ASGARİ ÜCRET BAL GİBİ OLUR"

Erdoğan diyor ki asgari ücret 1400 lira olursa istihdamda tıkanma olur. Ki bu Erdoğan asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyor. Bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor, 949 lirayı bulamıyor. Çünkü böyle bir derdi yok. Haziran'dan sonra asgari üvret artışının önüne kimse geçemeyecektir. Evet Erdoğan, evet Davutoğlu asgari ücret bal gibi 1400 lira olur ve olacaktır. MHP vaatlerini unutmaz, yeminlerinden dönmez.