Bahçeli’den Erdoğan’a sert sözler

Bahçeli’den Erdoğan’a sert sözler

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a "milletin adamı değil PKK'nın, Siyonistlerin Batı'nın adamı" diye yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kayseri'de açıklama yaptı.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları

Tüm islam aleminin çok acil huzur ve sukunete kavuşmasını diliyorum. İnşallah gelecek sefere Türkmeneli özlediği bayramlara kavuşacaktır.

İsrail insan canı almakla kalmamış hukuk suçu da işlemektedir. Dünya bu olaya seyirci kalırken AKP hükümetide etkisizdir. Aday Erdoğan Gazzeli mahkumlar ölürken verilen madalyayı iade edecek erdemi gösterememiştir. Aday Erdoğan madem ödülü vermeye açık olduğunu açıklamıştır o halde vaadini hemen yerine getirmelidir. Bayramın birinci günü kendi,sine çağrıda bulunmuş o ödülü iade etmesini istemiştim bugün de aynı sözümü daha kuvvetli bir şekilde tekrarlıyorum o ödülü boynundan çıkarmalı sahiplerine geri götürmelidir. Müslüman katillerine sesini yükseltmelidir. Aday Erdoğan yıllardır zalimlerle kol koladır. Erdoğan başken Ankara’noın ilke ve esaslarından tamamen ayrı düşmüştür. Asırlarca Türk milletinin aleyhine koşuşan kitlelerin emellerine alet olmuştur. Hak ve özgürlük demiş zorba görüşleri kamçılamıştır.

Erdoğan batı diye üzülmüş Miyanmara ağlamış Somaliyi düşünmüş fakat Türkmeneli’ne tepkisiz kalmıştır. Erdoğan ispatını ispatla mükelleftir bugüne kadar Türkmenler için ne yapmış?

Türkmenler öldürülürken IŞİD’e göz yuman aday Erdoğan’dır. Kürdistan sloganları altında başından konfeti temizleyen aday Erdoğandır. Yardım konusunda iddialı ise Toprağa düşen Türkmen bedenlerini ne şekilde açıklayacaktır. Karşıma Türklükle gelmeyin diyen erdoğan ne zaman Türkmenlerin yanında olmuştur.

Erdoğan aziz milletimin de yollarını çatallaştırmıştır. Erdoğan milletin adamı olarak değil PKK’nın Siyonistlerin Batı’nın adamı olarak öne çıkmıştır. Şimdi siz değerli Kayserili vatandaşlarıma soruyorum böyle bir adamdan cumhurbaşkanı olur mu. Böyle bir adama Kayseri destek verecek midir?

Aday Erdoğan tarihi bir hatanın içerisindedir İmralı canisi ile aynı masaya oturmuştur. Aday Erdoğan PKK memuru gibi hareket etmiş bölücülüğün yasallaşmasına yardım etmiştir. Kandil ve İmralı arasında siyasi bir köprü kurmuştur.