BAHÇELİ: SİLAH BIRAKAN AK PARTİ'DİR

BAHÇELİ: SİLAH BIRAKAN AK PARTİ'DİR

MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısına katıldı.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

Ülkemiz karanlık bir tüneldedir. Başbakan aklınca selamlaşma kampanyası başlatsa da insanlarımızın arasına nifak girmekte selam sabah kesilmektedir. Vatanımız korkakların kanlı ve terörist grupların güdümündedir. Etrafımızdaki çember giderek daralmaktadır.

Her günümüz zulümle geçmektedir. Bayrağımız yarım kafalıların yandaş ve yalakalıktan tam not almış müfrezelerin hücumu altındadır. AKP 13 yıl içinde ülkemizin posasını çıkarmıştır. Milli bekanın üzerine kabus gibi çökmüştür. AKP huzur muhalifidir. Ahlaka en ağır darbeyi indirenler iktidardadır.
Yolsuzluk yoksulluk illetini azdıranlar iktidardadır.

Her dağa çıkan 30 yılda hükmünü geçirecekse Türk milletinin payidarlığını şerefini nasıl teminat altına alıp muhafaza edeceğiz. Bundan sonra önüne gelen silahlanıp bir yol ağzını dağ köşesini tutarsa onlara da teslim mi olacağız. Sevr’in kalıntıları AKP’yi hulul etmiştir. Entrikacılar Türkiye’yi sarmak için yola çıkmıştır. İki yüzlüler Türkiye’yi kafa kola almak için hizaya geçmiştir.

KARIN DEŞENE ERMENİ MİLİTANI İLE
Küstahlığın zirvesinde bağdaş kurup millete sövüp sayanlar küfrün destanını yazmaya başlamışlardır. Karın deşene Ermeni militanı ile AKP ve PKK’nın ne farkı kalmıştır. Bunların hepsi aynı alçaklığın üretimidir. AKP’nin PKK’ya iltifat yağdırması gönül gözünün kapandığına açık delildir. İktidar partisi bölücülerin umut kapısı mevkiini kendisine yakıştırmıştır. Bir yanda MHJP ile HDP’yi, gösterme çabasındaki Davutoğlu bir anda kaşla göz arasında adını HDP’nin nüfuzuna yazdırmıştır.
Canini tehdit dolu sözlerine AKP taşıyıcılık yapmıştır. Kumpas tüm yönleriyle deşifre olmuştur.

AKP PKK TÜRKİYE’Yİ KUNDAKLAMIŞ VE KUŞATMIŞTIR

İhanetin kravatlı kravatsız aktörleri sobelenmiştir. AKP PKK Türkiye’yi kundaklamış ve kuşatmıştır. Düşe kalka vizyonda tutulan çözülme süreci 10 maddelik ihanet belgesiyle yeniden derlenip toparlanmıştır. Yıkım projesine nasıl direnmişsek, daha da fazlasını yapmaya AKP-PKK’ya nefes aldırmamaya sonuna kadar hazırız.

10 maddelik ihanet belgesine olumlu yaklaşmamız kendimizi inkar olacaktır. İhanet maddesine tam olarak itirazımız vardır.

AYNISI 2013 YILINDA YAPMIŞTIR

Öcalan canisi örgütünü silahlı mücadeleyi bırakması için olağanüstü kongreyi toplamaya çağırtmıştır. Aynısı 2013 yılında yapmıştır. Ancak PKK elini tetikten çekmemiştir. Sadece yaşlı ve hasta olan teröristler Türkiye dışına çıkmışlardır.

PKK’nın silah bırakma çağrısı zaman kazanmaya dönük bir manevradır. Silah bırakan varsa o da AKP hükümetidir. PKK’nın silah bırakmasını beklemek ahmaklık ve gaflettir. HDP’nin çok konuşan eş başkanından silahların bırakılacağına dair bir işaret gelmemiştir. Bu eş başkan AKP’den hala umut görmemektedir.

PKK’nın olağanüstü kongreyle silah bırakmasını istemek meşrulaşma çabalarına sinsi bir ilavedir. AKP buna göz yummuş veya açıktan destek olmuştur.Bir katiller ordusundan kongre toplamasını istemek ve buna çanak tutmak ancak ve ancak münafık ve melun zihniyetlerin ürünüdür.

Ecdadımızın türbesini bile koruyamayan vatan topraklarını bırakıp kaçan Davutoğlu ve hükümetinin bunu yapması asla mümkün değildir. Terör örgütünün bir anda siyasi alana geçme çabası Türkiye’nin yenildiği anlamına gelecektir. 10 maddelik ihanet metninde demokratik siyasetin tanımından bahsedilmektedir. Bu açık şekilde PKK teröristlerinin siyaset yapmasına yönelik bir tuzaktır.

İMRALI CANİSİNİN MUĞLAK İFADELERLE

AKP’nin PKK’lıları siyaset alanına taşıma tutkusu bölücülüğü aklama tutkusudur. İmralı canisinin muğlak ifadelerle kaleme aldığı yerel unsurlar vurgusu tamamen özerklikle ilgilidir.
AKP-PKK ittifakı iblisten aldığı talimatlarla cerrahi operasyona başlamışlardır. Türkiye’de özgür eşit olmayan vatandaş mı vardır? Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür…

AKP GERİ VİTES YAPARAK ANLAŞMA YOLUNA GİTMİŞTİR

PKK iç güvenlik paketine vize vermeyince AKP geri vites yaparak anlaşma yoluna gitmiştir.
HDP’nin kapısında dilencilik yapan başbakan bilesin ki PKK’yı kızdırmamak için aysa tasarısını geri çekecek kadar fossun… Davutoğlu tüm sözlerini yemiş tüm iddialarını kendi sözleriyle çürütmüştür.
Öcalan Erdoğan ve Davutoğlu sacayağı, Türk milletinin utanma bilemeyen hasımlarıdır.
PKK Başbakanlıktadır, PKK saraydadır, sokaktadır, meydandadır, üniversitedir, iş ve sanat hayatındadır. Bu durum milliyetçi hareket için bozgundur.

Cumhurbaşkanı üçüncüsünü nereye gönderdiğini bilmediğimiz 2 maymunla oyalanmaktadır. Anlaşılan Öcalan ve Erdoğan aralarında saat gibi çalışan bir işbirliği yapmışlardır: yanlarına 23 Nisan Başbakanını da alarak Türkiye’nin fişini çekmek için son rötuşları yapmaktadırlar. Kandil’de petrol aramaya kadar götüren AKP, PKK’ya yeni gelir kapıları açma çabasına girmişlerdir.
Enselerinden vurulan Mehmetçiklerin kanı yerde kalmıştır.

MİLLİ GURUR İHANETTEN DAHA GÜR KONUŞACAKTIR

Dün bu dayatmaları Çanakkale’de Mehmetçik reddetmişti. Bugün Türk milleti reddetmeye hazırdır.
Milli gurur ihanetten daha gür konuşacaktır. Erdoğan HDP ve PKK’yı kast ederek 12 yılda ne istediniz de vermedik sözlerini ağzından kurşun gibi çıkarmıştır.

Erdoğan ve Davutoğlu’nun Öcalan’ın vesayetine girmesi yenilir yutulur değildir. Erdoğan ve Öcalan’ı Türk milleti nefretle izlemektedir. Ekonomiyi alabora eden Erdoğan istikrarsızlığın simgesi haline gelmiştir. Bizi eleştirenler MB Başkanın hastanelik eden Erdoğan’sa neden sessizdir?

Erdoğan ve yandaşları artan döviz fiyatları nedeniyle iyice zenginleşmişlerdir. Türkiye darboğazdadır.
Bugün sizlerle 24. Dönemin son grup toplantısını yapıyorum. Şimdi yollara dökülüp AKP PKK ihanetini milletimize anlatma zamanıdır.