Bahçeşehir Koleji’nde 2014-2015 Öğrenim Yılı Coşkusu

Bahçeşehir Koleji’nde 2014-2015 Öğrenim Yılı Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Bahçeşehir Koleji, öğrenim yılını geniş veli katılımıyla başlattı. 1 ve 5. Sınıf öğrencilerinin alıştırma döneminde hazırladığı etkinlikler büyük ilgi gördü.

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Bahçeşehir Koleji, öğrenim yılını geniş veli katılımıyla başlattı. 1 ve 5. Sınıf öğrencilerinin alıştırma döneminde hazırladığı etkinlikler büyük ilgi gördü.

Bahçeşehir Kolejinde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı büyük bir coşkuyla başladı. 1. Sınıflar kısa bir sürede hazırladıkları İngilizce şarkıları sunarken telaffuz becerileriyle takdir topladı. Olanaklarını zorlayarak üst seviyede kayıt kabul eden Bahçeşehir Kolejinde öğrenciler, tören sırasında kaynaştılar. Ders zilinin çalmasıyla sona eren törende büyük coşku yaşandı. Tören sırasında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Semra Talay, “Öncelikle 2013-2014 Eğitim -Öğrenim yılında aldığınız başarılar için sizlere ve öğretmenlerinize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz eğitim- öğrenim yılında ilk kez uygulanan TEOG sınavına hazırlık sürecini en erken başlatan Bahçeşehir Kolejleri doğal olarak büyük başarılara imza atmıştır. MEB tarafından TEOG Yönetmeliğinin yayınlandığı günün ertesinde ilk TEOG denemesini uygulayan kurumumuz, bulunduğu bütün bölgelerde üstün başarılar kazanmıştır. Böylece TEOG’da bizim okulumuz da körfez 1.si olmuştur. Anadolu lisemizin öğrencileri de hem YGS’de hem LYS’de güzel başarılar elde etmiş ve hedefledikleri programlara yerleştirilmişlerdir. Okulumuz da daha üstün başarıları sağlayacak koşullar, yaz boyu yapılan hazırlıklarla var edilmiştir” dedi.