Bahri Hatunoğlu, Coldwell Banker Artemis’e Transfer Oldu

Bahri Hatunoğlu, Coldwell Banker Artemis’e Transfer Oldu

MUĞLA(İHA)Marmaris’in tanınmış gayrimenkul danışmanı Bahri Hatunoğlu, dünyada gayrimenkul alım ve satım konusunda öncü bir kuruluş olan Coldwell Banker Artemis Ofisi’ne transfer oldu.Marmaris’te gayr...

MUĞLA(İHA)Marmaris’in tanınmış gayrimenkul danışmanı Bahri Hatunoğlu, dünyada gayrimenkul alım ve satım konusunda öncü bir kuruluş olan Coldwell Banker Artemis Ofisi’ne transfer oldu.

Marmaris’te gayrimenkul danışmanlığı konusunda başarılı çalışmalar yapan ve ünlülere de gayrimenkul satan Bahri Hatunoğlu ,kısa bir süre önce Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’e transfer oldu. Hatunoğlu, Coldwell Banker Gayrimenkul Uzman Danışman olarak Marmaris’te Gayrimenkul Alım ve Satımında Yalnız değilsiniz" arayın hayallerinize ortak olalım” sloganıyla hizmet etmeye devam edeceğini açıkladı.

Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılında San Francisco’da Colbert Coldwell ve Arthur Banker ortaklığında kuruldu. Geride kalan 108 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında aracılık hizmetleri veren Coldwell Banker milyonlarca insanın hayalinin gerçekleşmesine yardımcı oldu.

Coldwell Banker, dünya genelinde her yıl istikrarlı olarak büyümekte olan gayrimenkul pazarında kendi işini yapmak veya geliştirmek isteyen dinamik girişimciler için özel fırsatlar sunuyor. Küresel düşünme yaklaşımı ve yüz yılı aşkın tecrübesiyle paydaşları için bir yol gösterici oluyor.

Teknolojinin tüm olanaklarını kullanan, takip eden, geliştiren ve uygulayan bir marka olan Coldwell Banker, dünyadaki liderliğini Türkiye’de de sürdürmeyi hedefliyor.