Bakan Güllüce Feshane’de Kastamonu Günleri Esnafını Ziyaret Etti

Bakan Güllüce Feshane’de Kastamonu Günleri Esnafını Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Eyüp Feshane'de düzenlenen Kastamonu Günlerini ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Eyüp Feshane'de düzenlenen Kastamonu Günlerini ziyaret etti. Açılan tezgahları tek tek ziyaret eden Bakan Güllüce, esnaflardan verilen hediyeleri kabul ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Eyüp Feshane'de düzenlenen Kastamonu Günlerini ziyaret etti. Akşam saatlerinde Feshane'ye gelen Bakan Güllüce, açılan tezgahları tek tek gezerek esnaflarla tokalaştı. Bakan Güllüce, ziyareti sırasında kaşık yapan çalışan kaşıkçı ustasına görünce kaşık yapmak istedi. Eline aldığı çekiçle kaşık yapılacak oduna vuran Bakan Güllüce ardından yapımının tamamlanmasına az kalan bir kaşığın da içine oydu. Neredeyse her tezgahtan hediyelik eşya alan Bakan Güllüce, vatandaşların da fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi. Öte yandan Bakan Güllüce'nin ziyareti sırasında odun kesen bir maket de dikkatini çekti. Maketi inceleyen Bakan Güllüce ardından maketin yanında fotoğraf çektirdi. Feshane'de Kastamonu Evinin de içerisine girip inceleyen Bakan Güllüce'ye Cide'nin sarı yazması hediye edildi. Feshane'deki bir grup çocukla da fotoğraf çektiren Bakan Güllüce, kendisine verilen hediyeleri kabul etmesinin yanı sıra neredeyse tüm esnafla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA