Bakırköy’de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Bakırköy’de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kazada yaşananlar şoke etti.

Bakırköy'de bir araç orta refüj ve bir direğe çarptıktan sonra karşı şeride geçirek bir araçla çarpıştıktan sonra başka bir aracın üzerine uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Caddesi, Plakçılar mevkii Bakırköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Yücel Çağrı yönetimindeki 34 FH 8557 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje, ardından da trafik lambasının direğine vurdu. Çarpışmanın etkisiyle karşı istikamete savrulan otomobil, Florya istikametinde seyir halinde bulunan sürücüsünün ismi Şeref olduğu öğrenilen 34 BG 444 plakalı araca önden vurdu. Ardından da havalanarak Aysun Tüfekçi (30) yönetimindeki 34 BG 1181 plakalı başka bir otomobilin üzerine uçtu. Çarpışmayla Aysun Tüfekçi’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki beton duvarlara vurdu.

EZİLEN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası, üzerine aracın uçtuğu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Aysun Tüfekçi, araç içerisinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunan arkadaşı Sevinç Yarsız da (53) ağır yaralandı. 34 FH 8557 plakalı otomobilin sürücüsü Yücel Çağrı ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı halde olan Sevinç Yarsız ve hafif yaralı Yücel Çağrı’yı ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI, EKİPLER İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, kaza sonrası Yeşilköy Caddesi’nin Florya istikametini araç trafiğine kapatarak olay yerine emniyet şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri, hayatını kaybeden kadının bulunduğu araçta incelemelerde bulundu. Yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından, Aysun Tüfekçi’nin cansız bedeni cenaze aracına konularak İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza yapan araçların cadde üzerinden kaldırılmasının ardından, Bakırköy Belediyesi’ne bağlı temizlik işçileri yolda temizlik çalışması yaptı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde tekrardan trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.