• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 10 °C
KAYSERİ'DE EMNİYET'E BOMBALI SALDIRI
Açlık sınırı asgari ücrete fark attı
Polis 2. aracın peşinde !
Terörist kamerasından PKK kampı
Balıkesir HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Balıkesir'de 355 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Balıkesirde 355 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı
04.02.2012 02:07

Balıkesir'de kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor Kar yağışı nedeniyle il genelinde toplam 355 köy yolu ve 3 beldenin yolu ulaşıma tamamen kapandı.

Balıkesir il merkezinde 1 belde ve 65 köy, Balya'da 15 köy, İvrindi'de 26 köy, Manyas'ta 14 köy, Dursunbey'de 52 köy, Sındırgı'da 2 belde ve 41 köy, Kepsut'ta 26 köy, Gönen'de 44 köy, Havran'da 16 köy, Savaştepe'de 36 köy, Susurluk'ta 20 köy olmak üzere toplam 355 köy ve 3 belde yolunun kar yağışından dolayı ulaşıma tamamen kapalı olduğu bildirildi. Sabah saatlerinde Dursunbey'de 32 olan kapalı köy yolu sayısı öğle saatlerinden itibaren 52'ye yükselirken, diğer yerlerde bir değişiklik olmadı. Ekiplerin yolları açma çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. Balıkesir'deki bütün ana arterlerde ulaşım sorunu yaşanmazken, Dursunbey - Kütahya karayolu ile Sındırgı Akhisar (Manisa) yolunun da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

KEDİLER KARDA MAHSUR KALDI

Balıkesir'de normal hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı hayvanları da etkiledi. Balıkesir şehir merkezindeki Atatürk Parkı'nda kar yağışı yüzünden mahsur kalan kediler parkta kapalı olan bir kafeteryanın müştemilatına sığındı. Kafeteryanın atlıkarınca olarak kullandığı fanusta armut diye adlandırılan minderlerin muhafaza edildiği yere sığınan kediler kar ve soğuktan kendilerini bu şekilde korumaya çalıştı. Soğukta açlık çeken kediler yanlarına yaklaşanlardan yardım bekliyor. Bu arada, Balıkesir Atatürk Parkı'ndaki havuzun büyük bölümü dondu. Süs şelalelerinin de buz tuttuğu parkta beyaz örtü doyumsuz manzaralar oluşturdu.

SAĞANAK YAĞMUR VE LODOS UYARISI

Balıkesir'deki kar yağışının bugünden itibaren bölgeyi terk edeceği, yerine sağanak yağış ve lodosa bırakması beklendiği kaydedildi. Kuvvetli lodos ihtimaline karşı vatandaşlar uyarıldı Özellikle kömürlü s oba kullanan vatandaşların bacalarını temizletmesi, kömür sobalarını gece kömürlü sobanın bulunduğu yerde uyunmamasını yada sobadaki kömür kovasının çıkarılması önerildi. Sağanak yağışla ilgili olarak da biriken karların erimesiyle beraber meydana gelebilecek su taşkınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

BALIKESİR'DE 355 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

69
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Dünyanın en şaşırtıcı 7 deniz canlısıKaza sonucu keşfedilen icatlarKilo vermenin en kolay yoluYanlış uygulama sizi sakat bırakabilir !Saç dökülmesine karşı kesin çözümTTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKETO balkonlarda çocuklar vardı...İran'dan şok İNCİL açıklamasıEgemen Bağış: Oğlum bak git !Yiğit Bulut'un yeni işi belli oldu
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim