Balıkesirspor'dan Mbombo'a İddiasına Yalanlama

Balıkesirspor'dan Mbombo'a İddiasına Yalanlama

BALIKESİRSPOR'un FC Brügge'den 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Boli Bolingoli Mbombo ile ilgilendiği, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediği...

BALIKESİRSPOR'un FC Brügge'den 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Boli Bolingoli Mbombo ile ilgilendiği, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediği öne sürüldü. Bu iddiaları yalanlayan Başkan Tuna Aktürk ise Kongo asıllı Belçikalı futbolcu ile ilgilenmediklerini belirterek, "Gündemimizde böyle bir isim yok. Mbombo adını ilk kez duyuyorum" dedi. Başkan Aktürk, denemek için Brezilya'dan getirilen Yago'yla ilgili kararı bir iki gün içinde vereceklerini söyledi.

Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte cumartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıkları sürerken, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Hasan Hatipoğlu ile yeniden satışı gündeme gelen Berkan Emir'in bu müsabakada forma giymeyeceği bildirildi. Cezası sona eren Alfred Sankoh ile sakatlığı geçen Genero Zeefuik ise takımdaki yerini alacak. Balıkesirspor, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının taktik provasında U21 takımını Yago ve Hamit'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Balıkesirspor yönetimi, Kardemir Karabükspor maçının bilet fiyatlarını belirledi. Buna göre kapalı tribün biletleri 20-25, maraton 12,50, kale arkası biletleri 7,5 TL'den satışa sunuldu. Rakıp takım seyircisi ise 7,5 TL'ye müsabakayı izleyebilecek. Bu arada 28 Ağustos Cuma günü saat 10.00 ile 18.00 arasında stadyum karşısında bulunan Passolig gişelerinden engelli, şehit ve gazi yakınlarına ayrılmış kontenjan tamamlanana kadar ücretsiz olarak e-bilet yüklemesi yapılacak.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı