Bartın Irmağına Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor

Bartın Irmağına Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor

BARTIN'da, geçen pazar günü iskelede otururken dengesini kaybederek ırmağa düşen 36 yaşındaki Hasan Akın'ı aramalar sürüyor.Bartın Belediyesi'nde çaycı olarak çalışan Hasan Akın, pazar akşamı bir arkadaşıyla Gazhane Parkı Mevkii'nde...

BARTIN'da, geçen pazar günü iskelede otururken dengesini kaybederek ırmağa düşen 36 yaşındaki Hasan Akın'ı aramalar sürüyor.

Bartın Belediyesi'nde çaycı olarak çalışan Hasan Akın, pazar akşamı bir arkadaşıyla Gazhane Parkı Mevkii'nde iskelede otururken dengesini kaybederek Bartın Irmağı'na düştü. AFAD, iftaiye, Zonguldak Deniz Polisi ve Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekiplerinin 3 gündür yaptığı aramalara rağmen Akın bulunamadı.

Irmakta sürdürülen aramalara bugün Ankara'dan gelen Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi (JAK) de katıldı. Hasan Akın’ın düştüğü yerden denize kadar olan 14 kilometrelik hat üzerinde ırmağa 2 ağ gerildi. Akın'ı aramalar, 10'u dalgıç toplam 24 kişinin katılımıyla sürdürülüyor.

AFAD Müdürü Nurhan Doğruöz, yağmur nedeniyle ırmak debisinin yükseldiğini, ayrıca akıntının da hızlı olmasının arama çalışmalarını güçleştirdiğini söyledi.

Ağabeyinin bulunmasını isteyen ve umutla ırmak kenarında bekleyen Hayrettin Akın ise aramalara katılan ekiplere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI