Bartın Tso Heyeti Dubai’de İşbirliği Fırsatlarını Araştırdı

Bartın Tso Heyeti Dubai’de İşbirliği Fırsatlarını Araştırdı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üye iş adamlarından oluşan 35 kişilik heyet, yurt dışı ticaret hacimlerini artırmak, yurt dışındaki...

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üye iş adamlarından oluşan 35 kişilik heyet, yurt dışı ticaret hacimlerini artırmak, yurt dışındaki ticari ve mesleki faaliyetlerin nasıl yönlendirildiğini, yurt dışındaki ticaret odalarının çalışma şekillerini görme ve analiz etme amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'ne iş ve ticaret gezisi düzenledi.

Gerçekleştirilen iş ve kültür gezisine Bartın TSO'dan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Bartın TSO Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta, Bartın TSO Meclis Üyesi Ramazan Taş, Akreditasyon Sorumlusu Muratcan Ekmekçi ile Bartın'da faaliyet gösteren iş adamları katıldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve Ortadoğu'nun ekonomik ve sosyal merkezi Dubai'de ikili iş görüşmeleri yapılarak çeşitli bağlantıların temelleri atıldı.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş ziyaret ve gezilerle ilgili yaptığı açıklamada, "Heyet olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak, Dubai Türk İş Konseyi ziyaret edildi. RAK Serbest Bölgesine iş gezisi yapıldı. Dubai Ticaret Merkezi Binası'nda Ticaret Ateşesi Serdar Kumbaracı ziyaret edildi. Dubai Wood Show Uluslararası Mobilya ve Mobilya İşleme Fuarı gezildi" dedi.