Bartında Seyir Halindeki Minübüste Yangın Çıktı

Bartında Seyir Halindeki Minübüste Yangın Çıktı

BARTIN'ın Kurucaşile İlçesi'nde seyir halinde iken motor kısmı yanan minibüs, geri geri 50 metre kaydıktan sonra ormanlık alana düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, minibüsün yanma anı ve ormanlık alana kayması cep telefonu ile saniye...

BARTIN'ın Kurucaşile İlçesi'nde seyir halinde iken motor kısmı yanan minibüs, geri geri 50 metre kaydıktan sonra ormanlık alana düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, minibüsün yanma anı ve ormanlık alana kayması cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.


Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yardibi Mevkii'nde meydana geldi. Kurucaşile ilçesinden aldığı 10 yolcuyu Bartın'a götüren 50 yaşındaki Mustafa Özhan yönetimindeki 74 M 1519 plakalı yolcu minübüsünde, rampa yukarı çıkarken motor kısmından duman gelmeye başladı. Sürücü Özhan, motor bölümünü açmasıyla alevler havaya yükseldi. Yolcuların hemen tahliye edildiği minibüs rampa da olması nedeniyle yanarak yaklaşık 50 metre geri geri yaklaşık yoldan çıkıp ormanlık alana düştü. Minibüsün alevler içinde kalıp kayma anı cep telefonu an ben an görüntülendi. Bu sırada yolcular büyük panik yaşadı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kazada sürücü Özhan, gözyaşlarına boğuldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü.


Maddi hasara yol açan kazada, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


FOTOĞRAFLI

BARTIN'DA SEYİR HALİNDEKİ MİNÜBÜSTE YANGIN ÇIKTI

BARTIN'DA SEYİR HALİNDEKİ MİNÜBÜSTE YANGIN ÇIKTI

BARTIN'DA SEYİR HALİNDEKİ MİNÜBÜSTE YANGIN ÇIKTI