- IMKB

- 59.662
- Dolar

- 1,7675
- Euro

- 2,3245
- Altın

- 653,05
- Ankara : -3 °C
- İstanbul : 1 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -2 °C
Başbakan bu habere çok üzülür !

Bugüne kadar başta bakanlar, partililer, danışmanları ve yakınındaki isimler olmak üzere çok sayıda kişiye sigarayı bıraktıran, sigara içen birini gördüğünde hemen müdahale eden ve üzerine, “Sigarayı bıraktım” diye yazdırıp tarih ve imza attırarak paketi alan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar biriktirdiği yüzlerce sigara paketi sır oldu.
Başbakan Erdoğan’ın paketleri saklamakla görevlendirdiği Özel Kalem Müdür Yardımcısı Çağatay Kılıç, sigara paketlerini kaybetti. Çeşitli toplantılarda, hatta yabancı konuklarına bile bu yöntemini övgüyle anlatan ve bir gün bunlarımüzede sergileyeceğini açıklayan Başbakan Erdoğan’a henüz paketlerin kaybolduğu söylenmedi. Başbakan Erdoğan’a, çok önem verdiği arşivinin kaybolduğunu söyleyemeyen Kılıç, üzerine imza attırarak vatandaşlardan yeni sigara paketleri toplamaya başladı ancak yıllardır Başbakan Erdoğan’ın paket topladığı dikkate alındığında bu, pek kolay olacak gibi görünmüyor.
Bazı kamu kurumlarında çalışan ve sigarayı bırakan memurlar, sigara paketleriyle birlikte çakmaklarını da koliye doldurarak Başbakan Erdoğan’a göndermişti.
KILIÇ DOĞRULAMADI
Kılıç ise soru üzerine Başbakan Erdoğan’ın sigara arşivinin kaybolduğu bilgisinin doğru olmadığını belirtirken bu arşivin fotoğraflarını alma talebimize olumlu yaklaşmadı. Görevlilerin uzun süredir, koliler içinde saklanan sigara paketlerinin yaydığı kokudan şikâyetçi oldukları da öğrenildi.
Gazete Habertürk
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim






































