Başbakan Yıldırım: Hastaneler o kadar şirin hale geldi ki...

Başbakan Yıldırım: Hastaneler o kadar şirin hale geldi ki...

Başbakan Yıldırım'ın AK Parti grup toplantısında anlattığı ''acil servis'' anısı sosyal medyada yankı buldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında acil servislerle ilgili kendisine anlatılan bir olayı paylaşarak, "Çok ilgimi çekti. Acil servislere bayramda vatandaşlar gidiyorlarmış. Tedavi olmaya değil, kız bakmaya gidiyorlarmış. Birisi söyledi, şaşırdım. Yani evlendirmek için oğlunu, kızını artık gidip o kadar hastaneler şirin hale geldi ki gidip orada dostluklar kuruluyor" dedi.

"HASTANELER O KADAR ŞİRİN HALE GELDİ Kİ..."

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'deki AK Parti grup toplantısında konuştu. Acil sağlık hizmetleri ve ambulans hizmetleri için ücret istenen dönemlerle acil servislerden hastaların geri gönderildiği dönemin geri kaldığını söyleyen Başbakan Yıldırım, acil servislerle ilgili kendisine anlatılan bir olayı da aktararak, şöyle konuştu: "Dün bir arkadaşımız söyledi. Çok ilgimi çekti. Acil servislere bayramda vatandaşlar gidiyorlarmış. Ne için gidiyorlarmış biliyor musunuz? Tedavi olmaya değil, kız bakmaya gidiyorlarmış. Birisi söyledi, şaşırdım. Yani evlendirmek için oğlunu, kızını artık gidip o kadar hastaneler şirin hale geldi ki gidip orada dostluklar kuruluyor. Yuvalar kurulmak için ziyaretler yapılıyor. Demek ki acil servis sadece tedavi etmiyor. Mutluluk, yuva kurmak için de bir hizmet veriyor. İşte geldiğimiz nokta bu"

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Başbakan Binali Yıldırım'ın acil servis örneği sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Kullancılar Yıldırım'ın bu ilginç çıkışı ile ilgili binlerce paylaşımda bulundu.

DHA