Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.885
- Dolar

- 1,8395
- Euro

- 2,3105
- Altın

- 617,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 10 °C
Başbakan’ın, Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılımı netleşmedi
İkinci kez sindirim sistemi ameliyatı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Seul’deki Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılıp katılmayacağı netleşmedi.
13.02.2012 13:22
İkinci kez sindirim sistemi ameliyatı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Seul’deki Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılıp katılmayacağı netleşmedi.
Dünyanın gözü kulağı, Güney Kore’nin Başkenti Seul’de 26-27 Mart 2012 tarihlerinde COEX Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek olan “2. Nükleer Güvenlik Zirvesi”nde olacak. Zirvede, ev sahibi yayıncı olarak KBS (Korean Broadcasting System), ev sahibi fotoğrafçı olarak Yonhap Haber Ajansı, ev sahibi iletişim servisleri olarak da Kore İletişim Birliği (Korean Telecommunication Corporation) görevlendirildi.
CİHAN
58
Günün Popüler Haberleri
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Foto-Galeriler
YAZARLAR








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi
















































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.