Başkan Başsoy Şehir Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Başsoy Şehir Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şehir genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

- Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şehir genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.Öncelikle Yunus Emre caddesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceleyen başkan Başsoy, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.Daha sonra Ekşisu bölgesi Süt otu Rekreasyon alanında gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Başsoy “Rekreasyon alanını en kısa sürede hizmete açmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin ve şehir dışından gelen misafirlerimizin de büyük rağbet gösterdiği bu bölgede, spor ve oyun alanları çocuk parkları inşa ederek, ülkemizin en güzel mesire alanı haline getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şehrimizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol probleminde ise büyük ilerleme kaydedildi. Göreve geldiğimiz günden itibaren 40 Bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile 60 Bin ton asfaltı da, havalar müsaade ettiği sürece alt yapısı tamamlanmış bölgelerde de çalışmalarımızı hızla sürdürüp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

2007 yılında başlanan Cansuyu projesinde sona yaklaştık önümüzde ki yıl bahar aylarında hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.” Dedi.

BAŞKAN BAŞSOY ŞEHİR ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN BAŞSOY ŞEHİR ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN BAŞSOY ŞEHİR ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ