• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.885
  • Dolar
  • 1,8395
  • Euro
  • 2,3105
  • Altın
  • 617,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 10 °C
KAYSERİ'DE EMNİYET'E BOMBALI SALDIRI
Açlık sınırı asgari ücrete fark attı
Polis 2. aracın peşinde !
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Samsun HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Başkan Demirtaş: STK'ları bir binada toplamayı hedefliyoruz

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, farklı görüşleri bünyesinde barındıran sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi.
10.02.2012 14:22

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, farklı görüşleri bünyesinde barındıran sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Demirtaş, STK’lara yönelik inşa edecekleri Kent Konseyi Hizmet Binası için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
    Memur ve işçi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Necattin Demirtaş, son olarak Genel İş Sendikası ile Türkiye Haber İş Sendikası Başkanları’nın misafiri oldu.
    Ağırlıklı olarak belediyeye ait projelerin konuşulduğu ziyarette Demirtaş, Samsun’daki sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplamayı düşündükleri Kent konseyi Hizmet Binası’nın çalışmaları hakkında sendika başkanlarına bilgi verdi.
    Demirtaş, değişik fikirlerden, toplumlardan gelen insanları bir araya getirerek, fikir sentezinin oluşabileceği bir merkez yapacaklarının müjdesini verdi.
    Demirtaş, "Kent Konseyi Hizmet Binası için çalışmalar içindeyiz. Burada, hemşehri derneklerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Kavaklı, Trabzonlu, Bafralı, Termeli, Havzalı, Çarşambalı ve diğer illerin veya ilçelerin hemşehri derneklerini bu çatı altında, bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Değişik fikirlerin, düşüncelerin bir araya gelerek Samsun'a hizmet ortaklığında yeni fikirlerin ortaya çıkmasını istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarını da bu çatı altına alıp, toplumun her kesiminden vatandaşımızı bir araya getirerek Samsunluluk fikir birlikteliği için elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Buradaki amacımız dernekleri bir çatı altında toplayıp bir kültür merkezi oluşturmayı düşünüyoruz." dedi.

CİHAN

60
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
İran'dan şok İNCİL açıklamasıEgemen Bağış: Oğlum bak git !Kilo vermenin en kolay yoluYiğit Bulut'un yeni işi belli olduPetrol düştü, benzin neden değişmedi?Esed-PKK ilişkisi belgelendi !Şahan'ın yeni filminden ilk karelerMacera kaldığı yerden devam ediyorYeşilçam filmlerini aratmayan hırsızlık anı17 yaşındaki Ş.E.'yi taksitle satmışlar
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim