Başkan Gürsoy’dan Küçükçekmece Belediyesi’ne Ziyaret

Başkan Gürsoy’dan Küçükçekmece Belediyesi’ne Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, ‘kardeş belediye’ ilan edilen İstanbul’un Küçükçekmece Belediyesi’ni ziyaret etti.

- Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, ‘kardeş belediye’ ilan edilen İstanbul’un Küçükçekmece Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a giden Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i makamında ziyaret ettiler. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında konuşan Başkan Gürsoy, Adilcevaz’ın tarihi ve doğal güzelliklerine değinerek ‘kardeş belediye’ olan iki ilçe belediyesinin yardımlaşma projelerinin hazırlaması ve uygulaması konusunda işbirliği yapacaklarını söyledi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, en yakın zamanda Adilcevaz’ı ziyaret edeceklerini ve ilçeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu; Başkan Necati Gürsoy ve Hamdi Tutçu ile birlikte Küçükçekmece Belediyesi’nin meclis toplantı salonu ile sosyal yardımlaşma tesisi olan Küçükçekmece İyilik Merkezi'ni gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.