Başkan Hazinedar ''1 Yılın Hikayesini'' anlattı !

Başkan Hazinedar ''1 Yılın Hikayesini'' anlattı !

Beşiktaş Belediyesi 1. Yıl Lansman Toplantısı görkemli bir organizasyonla gerçekleşti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 25 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'de geçmiş ve gelecek projelerini değerlendirdiği bir lansman toplantısı düzenledi.

Yerel seçimlerin üzerinden geçen 1 yılın ardından Başkan Hazinedar; görev süresinin ilk yılını, hizmetlerini, gelecek plan ve hedeflerini değerlendirdi. Başkan, ‘Yerel Yönetim Vizyonu, Akıllı Şehir 2019 Beşiktaş’ projeleri, 1 yıl süresince yapılanlar ve gelecek hedeflerine değindi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu lansmanda Beşiktaş Belediyesinin geçmiş dönem başkanları anıldı. Vatandaşla yapılan sokak röportajları bölümü ise katılımcılara keyifli dakikalara yaşattı. Geçmiş projelerin slaytlar halinde arka planda döndüğü toplantıda Hazinedar, gelecek projelere daha istekli ve önemle baktığını ifade etti.

1-20150525163520.jpg

Başkan Hazinedar yol arkadaşım dediği çalışma arkadaşlarıyla sahnede bir araya geldi. Konuşması ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

2-807.jpg

Lansman toplantısı; bazı ulusal kanallar ve haber siteleri, www.besiktas.bel.tr ve www.besiktasnet.tv web sitelerinde canlı olarak yayınlandı.

Beşiktaş’a kazandırılması planlanan opera binasının da müjdesini veren Hazinedar, ” Sanatı ve sanatçıyı her anlamda desteklemek; özgürce kendini ortaya koymasını sağlamak bizim vazifemizdir. Beşiktaş’a örnek bir opera binası kazandıracağız” şeklinde konuştu.

3-462.jpg

Başkan, “Dışlamadan, ötekileştirmeden hizmet edebilmenin mutluluğuyla güne başlayan bir yerel yönetim vizyonuna inanıyoruz. Biz İstanbul’u zaten kültür başkenti olarak görüyoruz ancak iddiamız medeniyet başkenti olarak görmektir. Bunun adımlarına Beşiktaş’tan başlayacağız. Belediyecilik anlayışımız, insandan yola çıkarak dünyaya örnek olacak icraatlar yapmaktır” dedi.

4-299.jpg